PenSam Logo

Med­lem­s­for­de­le til dig

Når du har pension i PenSam, er du en del af et stort fællesskab, hvor du og dine kolleger sammen sikrer hinanden. Det giver tryghed - og ingen andre tjener penge på jeres pension. Fællesskabet giver dig også adgang til fordele blandt andet i forhold til bank og forsikring, som du kan få gavn af her og nu.

Få nyheder og gode råd fra os

Tilmeld dig nu

 

Din hverdagsøkonomi

Mand der holder en brun pung med en masse kort i

Uanset hvor du er i dit liv, så har økonomien stor indflydelse på din hverdag. Det gælder både i forhold til de store beslutninger i livet og i forhold til, hvad du har af muligheder i hverdagen.

Og ligegyldigt om du er i starten af dit arbejdsliv, i midten eller er ved at planlægge dit liv som pensionist, kan du få gode råd og overblik med dine medlemsfordele i PenSam.

Bank hos PenSam

En af dine medlemsfordele hos os er en bank, som giver dig personlig kunderådgivning og hjælper dig med alle økonomiske beslutninger i livet. Og så kan du få gode priser og produkter.

Vi ved godt, at økonomiske udfordringer kan dukke op og gøre hverdagen presset. Derfor forsøger vi altid at finde frem til den bedste hverdagsøkonomi for dig og din familie.

 

Forsikring med PenSam medlemsfordele

Du og din familie har adgang til attraktive forsikringer til fordelagtige priser gennem vores samarbejdspartner Gjensidige. Det giver dig værdi og tryghed her og nu. Du kan købe de almindelige forsikringer du og din familie har brug for. 

Gjensidige kan hjælpe dig med, om du har de forsikringer og dækninger, du har brug for - og ikke mindst om prisen på dine forsikringer er rigtige.

> Læs mere og bestil et forsikringstjek

 

Planlæg din pension med PenSam

Når du nærmer dig pensionsalderen, er det en rigtig god idé at få overblik over, hvilke muligheder du har. Det er tid til at tænke over, hvordan hverdagsøkonomien kommer til at se ud, når du er gået på pension.

Som en af dine medlemsfordele inviterer vi dig til et Seniormøde når du fylder 59 år. Det er et onlinemøde hvor du får information, tips og inspiration til at planlægge din pension. Du er velkommen til at tage din ægtefælle/samlever med til mødet.

> Læs om Seniormøde

 

Personlig rådgivning

Vi ved godt, at både pension, bankprodukter, forsikringer, ja alt det, vi har på hylderne til dig, er kompliceret stof og kan være svært at forstå. Derfor gør vi en ekstra indsats for at give os god tid og  forklare de ting, du har spørgsmål til. Hos os er alle spørgsmål gode spørgsmål. 

Du kan roligt ringe

Uanset om du ringer til banken eller pension, møder du rådgivere, der forstår og har sat sig ind i, hvilke behov du har. Det kan vi fordi vi hver eneste dag taler med mennesker, som har en økonomi, der minder om din.

Når det gælder økonomi, er tillid afgørende. Derfor er vi glade for, at vi tit får ros fra vores kunder, der oplever personlig og professionel rådgivning. Det er ikke en tilfældighed, for vi er her kun af én grund: For at være noget for dig og din familie - hvad enten vi taler pension, bank eller forsikring. 

Kort sagt: Du kan roligt ringe.

 

Tryghed for dig og din familie

Familie

At skabe tryghed for dig og din familie er formålet med det fællesskab, du er en del af i PenSam. I PenSam har vi ingen aktionærer, der skal tjene på dig. Vi er her kun for din skyld. Derfor kan du føle dig tryg ved den rådgivning, vi yder. Og du kan føle dig tryg ved de produkter, du får tilbudt. Vi ønsker ikke at sælge dig noget, du ikke har brug for. De produkter, vi tilbyder, har udelukkende til formål at opfylde de behov, som du og din familie har.

Pension

Din pension lægger en basis af økonomisk tryghed for dig og din familie hele livet igennem. 
Pensionen sikrer dig, fra du forlader arbejdsmarkedet, og så længe du lever. Desuden er pensionen et sikkerhedsnet, hvis sygdom eller dødsfald skulle ramme undervejs i arbejdslivet.

> Se sikkerhedsnettet i din pension  

Forsikring

I det forsikringsselskab, vi samarbejder med, bliver der lagt vægt på, at du skal have forsikringer, der ikke kun dækker dig, men hele husstanden og udeboende børn. Får du en skade, er det enkelt og ligetil at få sin erstatning. 

> Se hvilke forsikringer du kan få

Bank

I vores bank får du helhedsrådgivning, som handler om, hvordan din familie får de bedste forudsætninger for at leve i en hverdag med de ønsker og krav I måtte have til bil, bolig, månedligt rådighedsbeløb og så videre.

> Se hvad banken kan tilbyde dig

,,,,,,,,,,,,,,

Kontante fordele