PenSam logo

Bliv klædt på som tillidsrepræsentant

Som tillidsrepræsentant kan du hjælpe dine kolleger med at kigge på deres pensionsordning, når der sker ændringer i deres liv.

Med en pensionsordning i PenSam sparer du og dine kolleger først og fremmest op til pension. Men gennem din pensionsordning i PenSam har du også nogle forsikringer, som kan være økonomisk støtte, hvis der skulle ske dig eller dine kolleger noget, mens I stadig er på arbejdsmarkedet.

Læs mere om pensionsordningen

Hjælp kollegerne videre

Som tillidsrepræsentant kan du hjælpe dine kolleger med at få tjekket pensionen og forsikringerne, når der sker ændringer i deres liv. Det kan være, at din kollega bliver sygemeldt, bliver arbejdsløs eller ændringer i familielivet, hvor det kan være en god idé at tjekke, om pensionen og forsikringerne er skruet rigtigt sammen i forhold til de situationer.

Se hvilke ændringer, der kan have betydning for pension og forsikringer

Mød os i PenSam

Vil du og dine kolleger vide mere om pension, så kommer vi gerne ud og holder møde for jer.

Vi afholder møder for tillidsvalgte, der gerne vil vide mere om pensionen, og hvad PenSam i øvrigt har af tilbud. Her kan du blive klædt på til at hjælpe dine kolleger med pension.

Her kan du møde os

For FOA

Som FOAs pensionsselskab vil vi meget gerne samarbejde med valgte og ansatte i FOA . Hvis du arbejder i FOA og har spørgsmål om PenSam, så kontakt storkundeansvarlig Robin Kahr.

Hvis du vil booke et møde, bestille brochurer eller andet materiale om PenSam, kan Robin Kahr hjælpe. Skriv til rok@pensam.dk eller ring på telefon 24 80 97 72.

Skriv til Robin Kahr

Se også

FOA Fordele

Skyd papegøjen som medlem af FOA. Du får både gode priser og fordele. Fordelene gælder, så længe du er medlem af FOA.

Se FOA Fordele
Derfor har du pension i PenSam

Din pension i PenSam er en arbejdsmarkedspension. Det giver dig en række fordele, blandt andet lave omkostninger og gode afkast.

Se hvem der bestemmer, hvad din pension indeholder
Tag et hurtigt pensionstjek

Her kan du se, hvad det er vigtigt at tjekke, og hvordan du og dine kolleger får mere ud af din pension.

Tag et pensionstjek