PenSam Logo

Det siger vores kunder

Læs om 18 tilfredse kunder, der har skiftet over til PenSam Bank

Lis

Lis

Lis Hoffmann bookede en time med en af PenSam Banks kunderådgivere i sit lokalområde. Tiden var godt givet ud. For PenSam Bank fik styr på lånene og sparer Lis 23.000 kr. om året. Nu har Lis og hendes mand råd til nyt tag på deres bondehus.

Denise

Denise

Da Denise blev skilt og stod med gæld, ville hendes bank ikke hjælpe med lån til ny bolig. Men så kontaktede hun PenSam Bank, og ikke nok med at hun har fået nøglen til sin andelsbolig, så sparer hun også 14.400 kr. årligt og bliver gældfri 4,5 år tidligere.

Just

Just Kielberg blev blankt afvist af flere store banker, da han ville låne et mindre beløb til en andelslejlighed. I dag er han kunde hos PenSam Bank, der lægger vægt på at lytte til den enkelte.

Dorte og Michael

Michael og Dorte

Huskøb kan være en nervepirrende proces, men Michael og Dorte blev hjulpet trygt igennem. De fik deres drømmehus med solid rådgivning i ryggen fra PenSam Bank og Købersmægler.

Tue og Kristina

Tue og Kristina

Da Tue William Larsen og Kristina Ladefoged for et par år siden tog forbrugslån for at renovere deres nye hus, blev det starten på en økonomisk rutchebanetur. Nu har parret skiftet bank og sparer nu 54.000 kroner om året.

Morten

Morten

Morten Duevang Rasmussen følte sig usynlig som bankkunde og valgte at skifte til PenSam Bank. I dag er han så tilfreds, at han ihærdigt anbefaler andre at gøre det samme.

Jeanette

Jeanette

Efter et brud med kæresten var Jeanette Knudsen igennem en periode fyldt med uro om sin boligsituation. Men PenSam Banks låneregler er rummelige, og nu flytter hun snart ind i sin nye ejerlejlighed.

Pernille

Pernille

Det er ikke sjovt at skylde mange penge væk. Slet ikke hvis man er midt i en skilsmisse. Men PenSam Bank “tryllede” og fik Pernille Parknovs økonomi i kasser. I dag har hun stadig sit rækkehus med plads til både datter og kat.

Jakob

Jacob

Fra sin nye lejlighed i Humlebæk har 20-årige Jakob Jacobsen let adgang til naturen og ro til sine lektier. PenSam Bank hjalp ham med et boliglån: “Det hele var meget i øjenhøjde,” siger han.

Ossango

Samlede gæld i PenSam Bank og sparer 3.000 kroner. Hver måned.

Esben

Esben Mejlstrup og hans kone skulle købe et hus, der var ejet af Esbens svigerforældre. De fik afslag på boliglånet hos Esbens bank og spurgte i stedet PenSam. Her kunne de både købe hus og låne til forbedringer.

Kirstine og Cecilie

Da Kirstine og Cecilie skulle låne til et sommerhus faldt valget på PenSam Bank. Ganske enkelt fordi det var den bank, der rykkede hurtigst. Og så fik de ”verdens sødeste bankrådgiver.”

Mette

Mette Andersen fik en personlig kunderådgiver, der virkelig forstod hendes menneskelige og økonomiske udfordringer. God kunderådgivning gjorde, at Mette nu sparer 4.275 kr. om måneden ved at lægge dyre forbrugslån sammen til ét lån.

Thea og Besnik

Som unge og uden kendskab til boliglån var det et stort skridt for Thea og Besnik at købe hus. Men pædagogisk rådgivning fra PenSam og låneomlægninger har givet parret en tryg start og sendt dem på økonomisk sikker kurs.

Tina

Tina Moesby Koch blev overrasket, da PenSam Bank på eget initiativ ringede og foreslog hende at omlægge boliglån. “Skarpt, at de husker deres kunder på den måde,” siger hun. Nu sparer familien 2.600 kr. månedligt ved at følge bankens råd.

Camilla og Bjarke

De store banker ville ikke hjælpe Camilla og Bjarke med et huslån - også selv om parret er fornuftige og ikke har gæld. Først da Camilla kontaktede PenSam Bank, skete der noget. Nu er drømmen blevet til virkelighed og de nyder deres nye Oase i Hammer Bakker.

Niels Krabbe

Et vildnis af dyre lån i boligen og anden gæld betød, at Niels Krabbe i årevis sad fast økonomisk. Men en dag fik han en rådgiver fra PenSam Bank i røret. Nu har Niels bl.a. fået lagt boliglånet om og har fået 3.000 kr. mere i rådighedsbeløb hver måned.

Søren og Michella

En børnefamilie på Sydfyn havde brug for mere luft i økonomien og undersøgte forskellige bankers tilbud. De endte i PenSam Bank, hvor de fik omlagt boliglån, indfriet forbrugslån og nedbragt gælden på billånet. Det betyder, at familien i dag har 4.000 kr. mere til sig selv hver måned.

Sisse og Merete

Sisse og Merete fik tryg og professionel rådgivning, da de skulle købe ny andelsbolig. Processen gik glat hos PenSam Bank, der har stor viden om- og erfaring med andelsboligmarkedet.

Amir og Ramiza

Amir og Ramiza fik huslån på rekordtid i PenSam Bank. De havde ellers kæmpet i to år med deres daværende bank for at få et huslån, også selv om økonomien faktisk så fornuftig ud.

David og Kristine

Ved et tilfælde opdagede David og Kristine PenSam Bank. Det var godt, for de havde svært ved at få et boliglån igennem hos deres daværende rådgiver. PenSam Bank lyttede til dem og i dag bor de i drømmehuset tæt ved skøn natur.

Lise Lotte

Lise Lotte Poulsen lagde lån om og fik hugget en pæn bid af boliggælden takket være sin rådgiver. "Jeg har altid været mega glad for at være kunde hos PenSam Bank," siger Lise Lotte.