PenSam Logo

Lån til boligkøb

Vi tilbyder både lån til boligkøb af ejerboliger og andelsboliger. Lån penge til dit boligkøb og få lav rente og gode vilkår.

I PenSam Bank finansierer vi lån til boligkøb – det gælder både for ejer- og andelsbolig. 

Skal du købe en ejerbolig, kan du få rabat i form af KundeKroner fra Totalkredit. KundeKroner er en rabat, som du får, hvis du har realkreditlån hos Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit realkreditlån. Du kan få KundeKroner, da PenSam Bank samarbejder med Totalkredit.  
Er du FOA-medlem, kan du også få FOA Boligfordel fra PenSam Bank. FOA Boligfordel er også en rabat, som du får i forbindelse med din finansiering af realkreditlån hos Totalkredit. Størrelsen på hvad du får i rabat i FOA Boligforel afhænger lige som KundeKroner af lånets størrelse på dit realkreditlån. Så, med KundeKroner og FOA Boligfordele fra PenSam Bank kan dit lån til bolig på den måde blive billigere.  

Det eneste krav PenSam Bank stiller til, at du kan få KundeKroner er, at du samler din privatøkonomi i PenSam Bank. For FOA Boligfordel gælder det samme krav, her skal du dog også være medlem af FOA. Ved lån til boligkøb er der en række dokumenter, som finanstilsynet kræver at vi som bank indsamler - men bare rolig, vi skal nok guide dig igennem, så du ikke står på "bar bund". 

Er du på udkig efter et andelsboliglån, kan PenSam Bank naturligvis også rådgive dig. Faktisk har banken nogle af landets billigst renter, når du skal låne til en andelsbolig. Banken har desuden rådgivere, der har en solid erfaring indenfor finansiering af andelsboliger. 

Så, skal du have lån til boligkøb, så læs mere om kundekroner, FOA Boligfordel og ejerbolig generelt, så læs om vores billige boliglån.
Du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller aftale et tidspunkt, hvor vi ringer dig op, hvis du vil høre mere om lån til bolig.
 

Kontakt os

Ring til os eller bestil en opringning

Se kontaktmuligheder