PenSam Logo

PenSam Bank

Vi har fokus på at opfylde din families ønsker til det, som er væsentligt og giver mening i hverdagen.

Gavekort til Netto

Spar penge med FOA Fordele, så gir' vi et gavekort til Netto

Er du FOA medlem, kan du sandsynligvis spare gode penge ved at skifte bank til os. Og, så bliver der måske råd til lidt mere i indkøbskurven.

Om PenSam Bank

Renteændring

På baggrund af de to rentestigninger som Nationalbanken foretog den 21. juli og senest den 8. september 2022 på hhv. 0,50 procentpoint og 0,75 procentpoint justerer PenSam Bank udlånsrenten med samlet 1,25 procentpoint. Vores kunder vil opleve, at den højere rente ikke vil betyde en større betaling hver måned, men at lånet bliver betalt over en længere periode. Nogle kunder vil dog blive kontaktet for en dialog om eventuelt at sætte ydelsen på deres lån op. PenSam Bank fjernede de negative indlånsrenter den 1. september 2022 og senere på året vil nyt opsparingsprodukt med positiv rente blive lanceret.

Se PenSam Bank's prislister

Nu skal du bruge MitID flere steder

Du vil fremover blive præsenteret for at skulle logge på diverse offentlige hjemmesider med MitID og ikke NemID. Det er f.eks. borger.dk, skat.dk, sundhed.dk m.fl., der skifter den primære log-in ud med MitID. Der er også en række private tjenesteudbydere, der skifter den primære log-in løsning ud med MitID. I PenSam er dit første valg MitID ved log-in på Netbanken. Det vil dog fortsat være muligt at logge ind med NemID på offentlige og private hjemmesider, men du skal aktivt vælge dette.

Læs mere om MitID