Velkommen til PenSam Bank

Renten på boliglån er stadig lave og boligpriserne stiger

Det kan måske give god mening at omlægge dit boliglån nu for at få nedbragt restgælden og på den måde spare penge. Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige kunderådgivere.

Om PenSam Bank

Udsigt over villakvarter

Nyt lån: Fast rente og 30 års afdragsfrihed

Det er måske nu, du skal slå til. Totalkredit tilbyder nu Fastrente + . Lånet er til dig, der har en solid friværdi i din bolig og som måske gerne vil have lidt mere til hverdagens glæder. Vil du gerne høre mere om det nye lån, er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver.

FOA Lønkonto med 3% i rente fejrer 3 års fødselsdag

Deltag i vores FØDSELSDAGSKONKURRENCE på Facebook. Vi trækker lod om 10 stk. biografture for 2 personer. Vinderne bliver udtrukket tilfældigt den 15 maj. Vi håber selvfølgelig, at biograferne og meget andet åbner inden længe. *For at få FOA Lønkonto skal du være FOA medlem. Du skal vide at renten er variabel og gælder op til 25.000 kr. (derefter 0,00%). Og så skal du have samlet hele din privatøkonomi hos os.

Søren og Michella sparer 4.000 kr. hver måned ved at omlægge boliglån i PenSam Bank

En børnefamilie på Sydfyn havde brug for mere luft i økonomien og undersøgte forskellige bankers tilbud. De endte i PenSam Bank, hvor de fik omlagt boliglån, indfriet forbrugslån og nedbragt gælden på billånet. Det betyder, at familien i dag har 4.000 kr. mere til sig selv hver måned.