PenSam Logo

PenSam Bank

Vi har fokus på at opfylde din families ønsker til det, som er væsentligt og giver mening i hverdagen.

Vi hjælper dig ikke med at flytte

Men vi lover at hjælpe dig med det praktiske, når du har noget på hjerte om boliglån .

Om PenSam Bank

Sommerhuskøb: Totalkredit er billigst

I PenSam Bank kan du få lån til køb af sommerhus og samtidig få markedets billigste priser. Endnu engang er lån til sommerhus fra Totalkredit blevet nomineret som det billigste af Forbrugerrådet Tænk. Samler du din privatøkonomi hos os, får du også realkreditlån fra TotalKredit.

Kom med til Paris!

Finalen til UEFA Champions League 2022 spilles i år på Stade de France i Paris den 28. maj, og du kan komme med på stadion! Udover 2 billetter til finalekampen består præmien bl.a. også af 25.000 kr., som du kan bruge på transport til Paris, overnatning og forplejning. Billetter til kampen stilles til rådighed af Mastercard, officiel sponsor af UEFA Champions League. Skynd dig at deltage i konkurrencen. Vinderen udtrækkes allerede den 20. maj 2022.

NemID bliver til MitID - og nu også for børn og unge

Nu er det børn i alderen 13-14 år og unge i alderen 15-17 år, der skal migreres fra NemID til MitID. Både forældre og børn/unge er i starten af februar 2022 blevet informeret i Net- og Mobilbanken om, hvad man skal foretage sig. Vær' opmærksom på at børn fra 13 år skal have MitID for at kunne logge på Net- og Mobilbanken. Du kan også få mere information nedenfor.