PenSam Logo

En god bank for "al­min­de­li­ge mennesker"

Del:Print:

I PenSam Bank går vi op I, at du skal have en personlig god og nærværende rådgivning. Det betyder, at vi lytter til dine økonomiske behov og forsøger at få enderne til at hænge sammen, således at du kan få indfriet dine ønsker. 

Vi har ikke mange dyre gebyrer og så er vi en internetbank - det betyder, at vi heller ikke bruger penge på dyre fysiske filialer.  På den måde forsøger vi altid at være en fair bank med gode vilkår for "almindelige mennesker".

For at blive kunde her i PenSam Bank skal vi kunne give din økonomi en positiv kreditvurdering, og så skal du have NemKonto hos os. Er du medlem af FOA, kan du få det vi kalder FOA Fordele. FOA Fordele giver dig adgang til endnu lavere renter på udvalgte produkter og gode rabatter på realkreditlån.

PenSam Bank er kåret som den næstbedste bank af Mybanker

PenSam Bank er i den seneste bankundersøgelse lavet af Mybanker blevet kåret som Danmarks næstbedste bank. Mybanker har spurgt bankens kunder om bl.a. priser og service, og på begge parametre scorer PenSam Bank højt. Læs evt. mere om undersøgelsen her 

Har du overvejet at skifte bank, er vi naturligvis altid klar til at tale med dig. En god bank skal nemlig være nemme at komme i kontakt med.

Se eventuelt mere om bankskifte her