PenSam Logo

Vel­fær­dens Talent 100

Tillykke til årets velfærdstalenter

Tillykke til årets velfærdstalenter

Stort og velfortjent tillykke til årets velfærdstalenter. I år har vi modtaget mere end 300 nomineringer, så årets talenter er udvalgt blandt et skarpt felt af dygtige og engagerede unge mennesker indenfor nogle af samfundets vigtigste velfærdsjobs.

Talentmagasin 2023

Læs om årets velfærdstalenter her i magasinet.

Bemærk at talentmagasinet åbnes som en PDF. 

Læs magasin

Om Velfærdens Talent 100

Hvad er Velfærdens Talent 100?
Med Velfærdens Talent 100 hylder PenSam og FOA unge talenter, der arbejder på velfærdsområder og som hver dag gør en forskel for andre mennesker. Den indsats vil vi gerne anerkende og sætte fokus på, og derfor kårer vi den 24. maj 2023  Velfærdens Talent 100.

Hvem står bag Velfærdens Talent 100?
Pensionsselskabet PenSam og FOA .

Hvornår er nomineringsperioden?
Nomineringsperioden er fra den 1. februar til den 5. april.

Hvordan bliver de 100 talenter udvalgt?
Dommerpanelet består af repræsentanter fra PenSam og FOA, som vil gennemgå alle indkomne nomineringer. Der vil blive lagt vægt på den skriftlige begrundelse for den nomineredes faglighed.

Hvad vinder man?
Velfærdstalenterne hyldes på Christiansborg. Fejringen i år bliver den 24. maj 2023. Vinderne får direkte besked og modtager et diplom, samt flot magasin med beskrivelse af alle de 100 udvalgte talenter.

Har du spørgsmål til kampagnen eller fejringen, så er du velkommen til at kontakte  Robin Kahr på rok@pensam.dk, Tlf. 2480 9772 eller Peter Lyng Høiberg, på pelh@pensam.dk, Tlf. 2344 6113