PenSam Logo

Vi har nu vurderet de mange hundrede nomineringer til Velfærdens Talent 100.

Vinderne har fået besked og vi er nu klar til den store virtuelle fejring den 27. maj kl. 13.00-15.00

Hvis du har spørgsmål til kampagnen eller fejringen, så er du velkommen til at kontakte Peter Lyng Høiberg, på pelh@pensam.dk Tlf. 2344 6113 eller Robin Kahr, PenSam på rok@pensam.dk  Tlf. 2480 9772.

Hvad er Velfærdens Talent 100?

Med Velfærdens Talent 100 hylder PenSam og FOA Ungdom 100 unge talenter, der arbejder på velfærdsområder og hver dag gør en forskel for andre mennesker. Den indsats vil vi gerne anerkende og sætte fokus på, og derfor kårer vi 27. maj 2021 100 unge til Velfærdens Talent 100.

Hvem står bag Velfærdens Talent 100?
Pensionsselskabet PenSam og FOA Ungdom.

Hvorfor skal man være under 36 år?

Hvert år kårer avisen Berlingske de 100 af de største talenter under 36 år i dansk erhvervsliv. Vi har skabt et alternativ til Berlingskes erhvervstalenter, fordi vi gerne vil sætte fokus på de unge, der har valgt et arbejde, hvor de hver dag gør en stor forskel for andre.

Hvem kan jeg nominere?

Du kan nominere unge under 36 år, der arbejder på velfærdsområdet. Det kan eksempelvis være social- og sundhedsassistenter- og hjælpere, pædagogmedhjælpere, pædagogiske assistenter, beredskabsassistenter og portører.

Hvordan skal jeg nominere?

Nomineringspeioden er slut. Du kan nominere fra 22. februar til 5. april. Du må gerne nominere flere talenter. Husk at skrive en begrundelse for, hvorfor lige netop den du nomineret har fortjent at blive ét af årets velfærdstalenter.

Hvordan bliver de 100 talenter udvalgt?

Dommerpanelet består af repræsentanter fra PenSam og FOA, som vil gennemgå alle indkomne nomineringer. Der vil blive lagt vægt på den skriftlige begrundelse for den nomineredes faglighed.

Hvad vinder man?

Velfærdstalenterne skal hyldes virtuelt direkte fra FOA’s Forbundshus på Stauningsplads. Her vil der være prominente gæster som Social- og indenrigsminister Astrid Krag, Forbundsformand Mona Strib samt PenSams adm. direktør Torsten Fels. Fejringen i år bliver torsdag den 27. maj 2021.

Vinderne får direkte besked og modtager diplom, samt flot magasin med beskrivelse af alle de 100 udvalgte talenter.

 

Se video fra sidste års hyldest her.