PenSam Logo

Thomas' for­tæl­ling

Her er højt til loftet, plads til nysgerrighed, og gode idéer kan få luft under vingerne. Det er noget af årsagen til, at jeg indtil videre har haft otte gode og spændende år som Application Manager i PenSam.

Del:Print:

Mangfoldige arbejdsopgaver indenfor Investering og IT
I de sidste otte år har jeg været ansat som Application Manager i Investment Controlling. Her er min primære opgave at understøtte forretningen med sikre, stabile og effektive systemer til håndtering af vores investeringer. Samtidig er jeg ansvarlig for udvikling på området og fungerer som bindeled mellem forretningen, IT og eksterne samarbejdspartnere. Mine opgaver byder på stor variation og høj kompleksitet, hvor jeg undersøger problematikker i dybden for at finde frem til den bedste løsning. Det er et arbejde, der både kræver en høj grad af selvstændighed, ansvarlighed og en stærk samarbejdsevne, og det er spændende og udfordrende hver dag.

Medarbejdernes arbejdsglæde og interesser vægtes højt  
Jeg en del af bestyrelsen for PenSam’s Personaleforening. Her er vores formål at give medarbejderne i PenSam mulighed for at danne relationer udenfor arbejdstiden, da gode relationer er afgørende for et stærkt samarbejde på arbejdet. PenSam vægter de sociale relationer højt og støtter derfor også tydeligt op om Personaleforeningens virke.

En arbejdsplads hvor gode ideer kan få luft under vingerne
PenSam er en virksomhed med højt til loftet. Her har vi en kultur, hvor du bliver mødt i øjenhøjde og med et tydeligt fokus på det menneskelige. Hvis jeg har en idé, er der som regel opbakning fra min leder og mine kollegaer til at prøve noget nyt af, også selvom det kræver tid og ressourcer. Her er der plads til nysgerrighed og til fordybelse for at finde de helt rigtige løsninger, og jeg har en god leder og dygtige kollegaer at sparre med. Det er noget af årsagen til, at jeg har været her så længe.