PenSam Logo

Lukas

Jeg har været syv år i PenSam som pensionsrådgiver, hvor jeg brænder for at gøre en forskel for vores medlemmer. Motivationen kommer bl.a. fra de bedste kollegaer, og fordi vi har en god kultur og et fedt arbejdsmiljø med respekt for det, du kan og det, du vil.

Del:Print:
En altid smilende start på dagen
Jeg har arbejdet i PenSam i sammenlagt 7 år som pensionsrådgiver med en enkelt afstikker til en anden virksomhed i et halvt års tid. Jeg savnede PenSam og mine kollegaer, og da jeg blev tilbudt at komme tilbage, tøvede jeg ikke med at sige ja. PenSam er nærmest som en familie, hvor du altid bliver taget godt i mod lige fra Hannes og Ninas store smil i receptionen til alle ”godmorgen”’erne fra kollegaerne, du møder på din vej hen til den gode kaffe i vores café og derfra hen til skrivebordet. En fantastisk start på dagen, som giver mig energi til at dykke ned i arbejdet og give den en skalle.

Et privilegie og en passion at være der for medlemmerne

At gøre en forskel for andre mennesker og bruge min faglighed til det er et privilegie og en passion for mig. I PenSam har vi de sødeste medlemmer. De er anerkendende og taknemmelige for den hjælp, vi giver dem. Det oplever jeg hver dag, når jeg rådgiver dem i telefonen. Det er en fed følelse at kunne gøre noget for de mennesker, som gør deres ypperste for, at andre skal have det godt. Vores medlemmer har så stærke medmenneskelige egenskaber, og det hæver barren for, hvad jeg som pensionsrådgiver skal kunne i mit møde med dem. Jeg synes de er megaseje, og jeg er stolt over at kunne være noget for dem.

Respekt, tillid og oprigtig interesse for hinanden præger kulturen

I PenSam har vi en god kultur og et fedt arbejdsmiljø med respekt for det, du kan og det, du vil. Udover mit virke som pensionsrådgiver, så deltager jeg løbende i projekter, som går på tværs af organisationen – ikke fordi jeg skal, men fordi jeg vil. Jeg kan godt lide også at arbejde med kollegaer fra andre afdelinger. Det er med til at udvikle mig, når jeg møder mennesker med andre faglige baggrunde og måder at anskue tingene på. Og jeg får endnu større indsigt i PenSam, og alt det vi kan. Jeg har en klar oplevelse af, at vi alle skal og vil det samme sted hen – vi arbejder som én fælles enhed. Det tror jeg bl.a. hænger sammen med en god portion respekt, tillid og oprigtig interesse for hinanden.