PenSam Logo

Selskaber i PenSam

Alle fem selskaber i PenSam har hjemsted i Farum: Jørgen Knudsens Vej 2, 3520 Farum. Her på siden kan du bl.a. finde lønpolitik og vedtægter for de forskellige selskaber.


PenSam Holding

PenSam Holding A/S er en forsikringsholdingvirksomhed, der ejer PenSam Pension forsikringsaktieselskab, som er et arbejdsmarkedsrelateret livsforsikringsaktieselskab, og PenSam A/S. PenSam Holding A/S er ejet af FOA.

CVR-nr: 12 62 95 32

Nedenfor kan du se selskabsvedtægterne for PenSam Holding og lønpolitik for PenSam koncernen.

Selskabsvedtægter

Lønpolitik

Aflønningsrapport

PenSam Pension

PenSam Pension er en del af PenSam koncernen og er 100% ejet af PenSam Holding A/S. PenSam Pension udbyder arbejdsmarkedspensionsordninger til FOA's faggrupper. PenSam Pension ejer PenSam Bank og PenSam Forsikring A/S med henblik på at kunne tilbyde bank- og forsikringsprodukter til selskabets pensionskunder og deres familier.

CVR-nr: 14 63 89 03

Nedenfor kan du se selskabsvedtægterne for PenSam Pension.

Selskabsvedtægter

PenSam Bank

PenSam Bank A/S er en del af PenSam koncernen og 100% ejet af PenSam Pension. PenSam Bank er en privatkundebank for pensionskunder i PenSam og deres familier.

CVR-nr. 13 88 46 76

Nedenfor kan du se selskabsvedtægterne for PenSam Bank.

Selskabsvedtægter

PenSam Forsikring

PenSam Forsikring A/S er en del af PenSam koncernen og 100% ejet af PenSam Pension. PenSam Forsikring er et forsikringsselskab for pensionskunder i PenSam og deres familier.          

CVR-nr. 17 11 81 88

Nedenfor kan du se selskabsvedtægterne for PenSam Forsikring.

Selskabsvedtægter