PenSam Logo

Hverdagen er vendt på hovedet på grund af Coronavirus og PenSam Bank vil gerne hjælpe dig

Det kan være svært at gennemskue, hvad de økonomiske konsekvenser af Coronavirussen bliver både for samfundet som helhed, men også for dig som kunde her i PenSam Bank. Læs hvordan vi kan hjælpe dig og din familie.

Del:Print:
Hele familien samlet om computeren

Tag en snak med din kunderådgiver 

Familier eller personer med en ellers god økonomi kan lige nu blive fanget i en situation, hvor det kan blive svært at betale regningerne og i det hele taget holde krisen for døren. Vi vil derfor gøre vores for at forsøge at hjælpe dig og din familie bedst muligt, hvis du står i en svær økonomisk situation eller hvis du blot har nogle enkelte spørgsmål til din økonomi. 

Er du af den ene eller anden årsag i en situation, hvor du får behov for økonomisk hjælp, anbefaler vi, at du tager en snak med din kunderådgiver – vi er her jo netop for at rådgive bedst muligt. Sammen med din kunderådgiver kan du finde ud af, om der måske er et behov for afdragsfrihed i nogle måneder eller også er løsningen noget helt andet.

I PenSam Bank har vi også en del kunder, der blot har et forbrugslån, et billån eller en kassekredit. Er du netop én af dem, vil vi naturligvis også gerne snakke med dig, hvis du får behov for rådgivning.

Vi ønsker dig alt det bedste – kontakt os

Det er klart, at det kan være svært at bede om hjælp, men netop i en situation som denne med Coronavirus og megen usikkerhed, er det vigtigt, at vi finder en løsning sammen, så din økonomiske situation ikke bliver forværret unødvendigt. Kontakt os derfor, så vi kan få en snak.

 

Tag en snak med os eller bliv ringet op

Ring til os på 44 39 39 44

Bliv ringet op
Lars