PenSam Logo

PenSam overtog To­tal­kre­dit­lå­net: “Vi er blevet hørt og forstået”

Det var gratis at flytte Totalkreditlånet, da Mette og hendes mand blev kunder hos PenSam Bank. Samtidig fik de pludselig en bank, der interesserede sig for dem, og det har givet luft i økonomien.

Del:Print:
Mette og hendes mand Claus har fået mere luft i økonomien, efter at PenSam Bank har overtaget og omlagt deres eksisterende lån til Totalkredit. Der er også flere rabatter at hente for parret med FOA bankfordele fra PenSam Bank til netop medlemmer af FOA.

Da Mette og Claus’ bank gennem mange år blev opkøbt af en anden, som ikke havde aftale med Totalkredit, tog de et skridt, de længe havde overvejet. De ville være kunder hos PenSam. Deres boliglån lå nemlig hos Totalkredit, og samtidig havde de hørt rigtig godt om PenSam Bank.

- Vi havde læst flere historier i FOA-bladet om, hvordan medlemmerne har haft gode oplevelser med PenSam Bank, så vi har flere gange tænkt på at skifte, men bare ikke fået det gjort, siger 57-årige Mette, der bor i et parcelhus i Liseleje sammen med sin mand – Claus.

Vigtige råd om pension

Men nu skulle det være. Rådgiver Jan Møller var klar med rådgivning, da parret kontaktede PenSam Bank.

- Han var rar og sympatisk og havde øje for hele vores økonomi. Han spurgte ind til vores pension. Jeg har min hos PenSam, men Claus har ikke meget, fordi han kom ud for arbejdsulykke i 2001 og har været på førtidspension siden, fortæller Mette, der arbejder som pædagogmedhjælper.

Jan Møller foreslog parret at lave en pensionsordning til Claus, så han også kan få udbetalt et fast beløb, når pensionen kommer.

- Ingen af vores tidligere banker har nogensinde interesseret sig for det, så vi var glade for, at han gik så meget i dybden med vores økonomi, siger Mette.

Rabatter og ny bil

PenSam Bank overtog Mette og Claus’ Totalkreditlån. Det skete ubesværet og uden gebyrer. Samtidig kunne parret få rabatter i form af KundeKroner, der kommer med et Totalkreditlån, men også FOA Boligfordel, som man får som FOA-medlem.

Det var dog ikke de eneste fordele, der var ved at blive kunder hos PenSam Bank. Jan Møller spurgte også ind til deres bil.

- Vi fortalte, at vi havde en gammel bil, som Claus selv gik og reparerede på, og at vi drømte om at skifte den ud på et tidspunkt, fortæller Mette.

Og da der - med skiftet til PenSam Bank - var kommet tilstrækkelig luft i økonomien, kunne Jan Møller tilbyde parret et godt billån. Derfor holder der nu en nyere hybridbil i garagen i Liseleje.

-  Jeg ved godt, det også er købmandskab, men måden, han spurgte på, var så fin, og det var godt, han gjorde det. For det kan være svært selv at spørge, om man må låne penge, siger Mette.

Ægte interesse

Nu nyder parret deres bil og glæder sig til snart at få lavet den køkkenø, de længe har ønsket sig. Det bliver der nemlig også råd til, efter at PenSam overtog Totalkreditlånet.

Generelt har Mette og Claus været meget glade for processen, siger de.

- Vi har haft en rigtig god dialog hele vejen igennem og er blevet hørt og forstået. Der har været en ægte interesse i os og vores økonomi, så det var godt, vi fik taget skridtet og skiftet bank.

Tag en snak med os og bliv ringet op

Ring til os på 44 39 39 44

Bliv ringet op
Lars