PenSam Logo

Vibeke skiftede til PenSam Bank og kan nu få bo­lig­drøm­men opfyldt: “Jeg har helt ro i maven”

Da Vibeke Jensen blev kunde hos PenSam Bank faldt det hele på plads med hendes nye andelslejlighed. “Jeg er blevet grebet fuldstændigt af min rådgiver. Han er guld værd,” siger hun.

Del:Print:
Da Vibeke fik sin rådgiver Torben Jørgensen i røret forsvandt al usikkerhed. "Jeg følte mig i den grad grebet, hvor jeg var. Han forklarede alting udførligt og pædagogisk og var så rar at tale med."

Pædagog Vibeke Jensen har lige fået et tilbud på det badeværelse, der skal laves i hendes nye andelslejlighed i Vanløse.

- Så nu er det bare at sige ‘ja tak,’ siger hun lettet.

PenSam Bank har nemlig godkendt det lån, 53-årige Vibeke skal bruge for at få fikset lejligheden op, så den passer til hendes ønsker.

- Der skal tages plads fra køkkenet, så jeg kan få separat bruseniche, og så får jeg gulvvarme og væghængt toilet. Jeg håber, det er færdigt, når jeg skal hænge julepynt op, griner hun.

Nervøs for tal

Da Vibeke i foråret sagde ja til at købe lejligheden i andelsforeningen Vanløsegård var en af hendes betingelser, at hun fik råd til at lave det lille ‘københavner-badeværelse,’ større.

Men hendes daværende bank sagde nej til at låne hende til renoveringen.

Derfor fik Vibeke Jensen endelig taget sig sammen til at skifte til PenSam Bank.

- Kolleger har fortalt mig om alle FOA-fordelene skræddersyet til dem, og jeg har længe villet skifte bank. Men jeg er lidt nervøs for alt med tal og var bekymret for det her med, at jeg ikke kan sidde overfor min rådgiver og få forklaret tingene.

Din rådgiver er din ven

Den bekymring blev dog hurtigt skiftet ud med begejstring. For da Vibeke fik sin rådgiver Torben Jørgensen i røret forsvandt al usikkerhed.

- Jeg følte mig i den grad grebet, hvor jeg var. Han forklarede alting udførligt og pædagogisk og var så rar at tale med, så jeg havde slet ikke behov for at sidde over for ham. Han er guld værd, siger Vibeke Jensen.

Lånet til bolig og det nye badeværelse kunne komme på plads, når Vibeke havde været kunde hos PenSam nogle måneder, forklarede Torben. Det er et plus, at der ikke bare bliver langet lån ud til højre og venstre, synes Vibeke.

- Banken skal selvfølgelig lige se, om man har styr på økonomien, det er klart. Men der bliver virkelig lyttet, og jeg føler nærmest, jeg taler med en ven, når jeg taler med min bankrådgiver, siger hun.

Savnede landsbyen

Vibeke Jensen flyttede fra en lejebolig ved Amager Strandpark og tilbage til Vanløse, hvor hun - før hun rykkede til Amager - havde boet gennem mange år i en ejerbolig.

Amager-eventyret fik hun råd til efter salget af sin ejerlejlighed. Det var da sjovt, at prøve at bo i noget nybyggeri og ved vandet, men alligevel var det ikke lige hende, siger hun.

- Jeg havde en fest derude. Men lejen var meget dyr, og så savnede jeg landsbyen i byen. Det er det, vi har i Vanløse. Jeg er så glad for at være flyttet tilbage, siger Vibeke, der arbejder i en børnehave ved Damhusengen.

Praler med PenSam

Vibeke er lykkelig for, at hun nu har fået den andelsbolig, hun gerne ville have det sted i København, hun helst vil bo. Samtidig er hun lettet over, at hun har en fornuftig økonomi.

- Mit bankskifte har betydet, at jeg har fået fuldstændig ro i maven i forhold til økonomi, og sådan noget er vigtigt - uanset om man er rig eller ej. Det, at man kan være tryg ved, at tingene bare kører, er fantastisk.

Den gave, hun selv har fået ved at skifte bank, forsøger hun at give til andre ved at anbefale PenSam Bank vidt og bredt.

- Jeg går simpelthen ude i byen og praler med PenSam Bank, griner hun og tilføjer:

- Til alle jer der overvejer det: ‘Få nu bare skiftet bank.’

Om Vibeke Jensen

  • 53 år
  • Oprindeligt kontoruddannet
  • Havde gennem mange år en danseskole i Vanløse
  • Uddannet pædagog
  • Arbejder i en institution ved Damhusengen
  • Bor i andelsforeningen Vanløsegård

Om PenSam Bank

  • PenSam Bank har fokus på den personlige rådgivning og tryghed til dig
  • PenSam Bank lægger vægt på, at du normalt altid får den samme rådgiver at tale med
  • PenSam Bank tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov for rådighedsbeløb

Tag en snak med os eller bliv ringet op

Ring til os på 44 39 39 44

Bliv ringet op
Lars