PenSam Logo

Få FOA bank­for­de­le og et gavekort på 2.000 kr.

 

Flyt dit realkreditlån uden gebyrer og få et gavekort*  

Vælger du at blive kunde i PenSam Bank og dermed flytte dit eksisterende realkreditlån til os, så flytter vi lånet helt uden omkostninger.

Skal du etablere et helt nyt realkreditlån fra Totalkredit i PenSam Bank i forbindelse med, at du bliver kunde, betaler du standard priser.*   

Hvad enten du flytter dit eksisterende realkreditlån til os, eller opretter et nyt lån fra Totalkredit, byder vi dig velkommen med et SuperGavekort på 2.000 kr.

Brug formularen nedenfor og bestil dit boligtjek.

Foretrækker du at kontakte vores FOA partneransvarlige, Kenneth Hansen, er du også meget velkommen til at kontakte ham på hak@pensambank.dk

For at få et SuperGavekort skal du være medlem af FOA, bestille et boligtjek og blive kunde hos PenSam Bank. Tilbuddet gælder til og med den 30. september 2024.  

Vi glæder os til at tale med dig😊

 

NB: Skrive "Realkredit" i kommentarfeltet nedenfor. Tak

 

*Tilbuddet gælder for dig, der har et realkreditlån på minimum 500.000 kr. For dig, der har et nuværende realkreditlån, uanset realkreditinstitut, tilbyder PenSam Bank, at lånet flyttes gebyrfrit, dvs. uden disse omkostninger: Totalkredit gebyr (4.000 kr.), kurtage 0,15%, PenSam Bank gebyr (6.000 kr.), tinglysningsgebyr (1.825 kr.), variabel tinglysningsomkostning (afhænger af lånets størrelse), indfrielsesgebyr fra nuværende institut og gebyr for kurskontrakt (500 kr.) Eventuelt kurstab ved indfrielse og oprettelse betales af dig som kunde. Kursfradrag ifm. kurssikring betales af dig som kunde. For dig, der er ny kunde uden realkreditlån, der ønsker at købe bolig: Her betales standard priser. For alle realkreditkunder, der ønsker at bruge kampagne-tilbuddet, er det et krav, at du skal være FOA-medlem eller PenSam-medlem, og du skal have hele din privatøkonomi hos PenSam Bank. Din økonomi skal kunne kreditvurderes til låneforpligtelsen, og NemKonto skal være hos PenSam Bank.

Værdi af SuperGavekortet er på 2.000 kr. SuperGavekortet kan frit anvendes blandt alle gavekort, produkter og oplevelser på GoGift.com. GoGift har markedets største sortiment af produkter fra kendte brands, butikskæder og oplevelser. PenSam Bank har ikke nogen forbindelse til GoGift, som sælger SuperGavekortet, og PenSam Bank modtager således ingen former for honorering, fordele eller lignende fra GoGift i forbindelse med gaven. Husk, at du skal opgive din gave i form af værdien på 2.000 kr. til SKAT på din selvangivelse, rubrik 20. Kampagnen er udvidet til at kører til og med den 30. september 2024.