PenSam Logo

Ungt par med frem­tids­drøm­me: “PenSam Bank kan hjælpe os i mål”

Når man er ung og skal etablere sig, er det vigtigt at have en venlig og professionel bank i ryggen. Det mener Kevin og Sophea, der er nye kunder i PenSam Bank, hvor de får adskillige FOA Fordele.

Del:Print:
Sophea San og Kevin Kristensen bliver forældre til foråret og vil gerne købe eget hus engang. De mener, at PenSam Bank er den bank, der bedst kan hjælpe dem godt og trygt i gang med at etablere sig.

Pludselig blev det meget relevant for det unge par - Kevin Kristensen og Sophea San - at tænke over, hvad deres bank egentlig kan og vil gøre for dem. Sophea er nemlig gravid og skal føde til maj. Og parret, der lige nu bor til leje i et 95 kvadratmeter stort nybygget hus i Børkop, drømmer om at kunne købe deres eget hus.

De nye behov har fået dem til at skifte fra den store bank, de var kunder i, til PenSam Bank. Ikke mindst fordi de havde hørt rigtig godt om PenSam.

- Kevins mor er FOA-medlem, og hun fortalte om de fordele, der er hos PenSam Bank. Hun har også altid været rigtig glad for rådgivningen og servicen. Så nu da vi skal til at stifte familie, har vi valgt at skifte, fortæller Sophea San, der er social- og sundhedsassistentelev og derfor har adgang til FOA Fordele.

Imødekommende bank

Når man stifter familie og skal etablere sig, opstår der nogle behov for at låne penge, siger Sophea og Kevin, der er 27 og 29 år.

- Første prioritet, når den lille kommer omkring den 1. maj., er at få en større bil, siger Kevin Kristensen, der arbejder som webdesigner hos et mediebureau i Vejle.

Parrets tidligere bank gav dem en opfattelse af, at de - med Sopheas stadig beskedne elevløn - ikke ville have råd til en anden bil.

- Når vi nævnte vores ønske for banken, fik vi at vide, at vi skulle tjene noget mere, før det kunne komme på tale med et billån. Der var ikke så meget støtte at få, siger Sophea.

Hos PenSam Bank har de oplevet en anden imødekommenhed og tro på, at deres økonomi er solid, og billånet er nu ved at komme på plads.

- Vi får en lav rente på billån med FOA Fordelene, så det er rigtig dejligt. Også at vi i det hele taget kan spare lidt på bank i en tid, hvor alt bliver dyrere, siger Sophea.

Forstår unge

Skiftet fra deres gamle bank til PenSam Bank gik nemt, fortæller de. 

- Vi skulle bare løbende underskrive forskellige dokumenter, der kom fra PenSam Bank, så det har slet ikke været besværligt, siger Kevin.

Han og Sophea har oplevet en god, tryg og nærværende dialog - også selvom rådgivningen er foregået telefonisk.

- Vores rådgiver er meget venlig og professionel. Hun virker enormt menneskelig og er god til at forklare alting. Det virker som om, hun forstår unge mennesker, og hvilke  behov vi har, siger Sophea.

Både hun og Kevin understreger, at det betyder meget at blive taget lidt i hånden, når man for første gang skal træffe store beslutninger om lån og fremtiden.

Rejser og eget hus

Fremtidsdrømme har de mange af. Sophea er fra Cambodia, og det er vigtigt for dem, at de en gang om året har penge til at besøge familien der.

Samtidig vil de i fremtiden gerne købe deres eget hus i stedet for at leje.

- Vi vil gerne have noget større og være herre i eget hus. Rent økonomisk er det også mere fornuftigt end at kaste penge ud til leje hver måned, siger Kevin.

Frihed til at rejse og mulighed for at blive boligejere står altså højt på ønskelisten til fremtiden, og det tror de ikke på nogen måde er urealistisk. Som Sophea siger:

- Vi har jo flere FOA Fordele, som kan hjælpe med at give os lidt økonomisk frihed. Vi skal have lagt en god plan, der også sikrer, at vi ikke havner med for meget gæld. Det er vi helt trygge ved, at vores rådgiver i PenSam Bank kan hjælpe os i mål med.

 

Om PenSam Bank

  • PenSam Bank har fokus på den personlige rådgivning og tryghed til dig
  • PenSam Bank lægger vægt på, at du normalt altid får den samme rådgiver at tale med
  • PenSam Bank tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov for får rådighedsbeløb

Tag en snak med os eller bliv ringet op

Ring til os på 44 39 39 44

Bliv ringet op