PenSam Logo

01-02-2020

Vel­fær­dens Talent 100

Den 30. april 2020 gentager PenSam og FOA Ungdom succesen og hylder for tredje år i træk 100 unge velfærdstalenter for deres stærke faglighed.

Del:Print:

Kampagnen Velfærdens Talent 100 har til formål at hylde de mange unge i FOA-faggrupperne, der gør en særlig indsats i velfærden. 

Frem mod 29. februar 2020 kan ansatte og arbejdsgivere indenfor FOA-faggrupperne nominere deres kolleger; de talentfulde unge under 36 år, der gør en forskel i det daglige arbejde. Det er et initiativ, der er med til at styrke den anerkendelse, de unge fortjener og fremhæve den vigtige rolle de spiller i velfærdsdanmark – også i fremtiden.

Det kunne være pædagogmedhjælperne, social- og sundhedsassistenterne og -hjælperne, portørerne – ja, alle dem, som har viet deres liv til at hjælpe andre, og som gør en særlig forskel i deres daglige arbejde, både fagligt og menneskeligt.

”Velfærdens Talent 100 sætter fokus på de unge, hvis arbejde gør en stor forskel for andre og derfor fortjener anerkendelse. Som pensionsselskab for Velfærdens Talenter vil vi gerne trække deres faglighed frem i lyset og vise, hvad deres indsats betyder for vores alle sammens nære velfærd. Samtidig håber vi som pensionsselskab, at vi med initiativet kan bringe pension frem i bevidstheden hos de unge,” siger Torsten Fels, adm. direktør i PenSam.

Velfærdstalenterne skal hyldes til et arrangement på Christiansborg den 30. april 2020. (opdatering juni 2020: arrangementet afvikles digitalt i juni 2020 grundet corona-situationen).

Nominering sker via: https://www.pensam.dk/talent

Se video fra sidste års hyldestarrangementet på Christiansborg her.