PenSam Logo

PenSam får igen en ta­lent­fuld me­d­ar­bej­der på top-100 liste

Investeringsafdelingen i PenSam har igen i år et af årets største erhvervstalenter.

Del:Print:

Berlingskes årlige Talent 100 kåring indeholder igen i år en dygtig PenSam-medarbejder fra investeringsafdelingen.

I år er det 34-årige Johan Stax Jakobsen, der er senior porteføljemanager i likvide aktiver og porteføljeanalyse i investeringsområdet, hvor han har været med til at hente en international pris på den årlige IPE-konference. 

Han har også opbygget et nyt framework for den strategiske aktivsammensætning i PenSam, som kombinerer data science og finansiel modellering. Bl.a. derfor er han blandt de 100 talenter i dansk erhvervsliv, Berlingske kårer i år.

I indstillingen fra PenSam's adm. direktør Torsten Fels, lød det blandt andet, at Johan Stax Jacobsen har været med til skabe gode rammer for beslutningstagen i en tid med usikre finansielle markeder.

”Johan har med sin kvantitative tilgang bygget en krystalkugle for ikke bare en fremtid, men mange mulige fremtider for PenSam's investeringer. En krystalkugle som i det strategiske arbejde gør det muligt i usikre finansielle markeder, som dem vil vi oplever nu, at kunne træffe de nødvendige og rette beslutninger om den investeringsstrategiske retning for selskabet,” skriver Torsten Fels i sin indstilling af det nykårede talent.

De seneste tre år har PenSam's investeringsafdeling fået indstillet og kåret et ungt talent, der har været med til sikre stabilitet og gode afkast for PenSam's næsten halve million medlemmer.

Man kan læse portrættet af Johan i Berlingske her