PenSam Logo

Ny fusion i PenSam til gavn for kunderne

Den 1. september 2020 tog PenSam endnu et skridt i arbejdet med at effektivisere og forenkle organisationen til klar fordel for kunderne.

Del:Print:

PenSam Liv og Pensionskassen PenSam fusionerer til et nyt selskab ”PenSam Pension”, som i går den 1. september 2020 modtog den officielle godkendelse fra Finanstilsynet. Fusionen markerer kulminationen på flere års intenst arbejde med forenkling af organisationen. Arbejdet har nydt stor opbakning fra PenSam’s kunder, der også har været inddraget undervejs.

Med fusionen fokuseres forretningen ud fra kerneopgaven: At sikre de bedst mulige tilbud til kunderne til lave administrationsomkostninger.

Administrerende direktør Torsten Fels udtaler:

”I PenSam arbejder vi hver dag på at finde nye veje til at være det bedst mulige pensionsselskab for velfærdssamfundets kernetropper. Et samlet PenSam Pension giver mulighed for at bruge mere krudt på det væsentlige – solide arbejdsmarkedspensioner til FOA-faggrupperne”.

Pensionskassen PenSam nedlægges i forbindelse med fusionen og medlemmerne overgår til ”PenSam Pension”. Fusionen medfører ingen forringelser af medlemmernes pensionsdækning eller pensionsvilkår.

 

Yderligere information: Administrerende direktør Torsten Fels