FOA Elev/Ung

​Er du elev eller under 31 år? Og medlem af FOA?
Så har du mulighed for at spare mange penge i PenSam Bank. Fordelene gælder, så længe du er medlem af FOA.

FOA Elev/Ung Opsparingskonto

​Som elev eller ung under 31 år kan du få en særlig god opsparingskonto med fordelagtig rente.

Med en FOA Elev/Ung Opsparingskonto har du penge på kontoen til, hvis der sker uforudsete ting, eller der er noget, du vil spare op til.

  • God rente på 1,5 % på op til 15.000 kr.
  • Gratis, fordelagtig lønkonto
  • Gratis Visa/Dankort
  • Gratis budgetkonto
  • Nem netbank og mobilbank

FOA Overgangslån til nyuddannede

​Et rigtigt billigt lån, hvis der opstår et hul i din indkomst, når du går fra forudbetalt SU til bagudbetalt løn eller dagpenge (maks. 2 måneder).

  •  Kun for nyuddannede FOA-elever
  •  Kræver lønkonto i banken
  •  0 kr. i oprettelse og gebyrer
  •  Kun 6 %* i rente

* Hovedstol og kreditbeløb 30.000 kr. Mdl. ydelse 912,25 kr. Løbetid 3 år. Rente 6 %. ÅOP 6,1 %. Debitorrente 6,14 %. Samlede etableringsomkostninger 0 kr. Samlede beløb der skal betales tilbage i lånets løbetid 32.840 kr.

5 % FOA-rabat på lån

​Som FOA medlem får du 5 % rabat på alle de lån, du ser her på siden.

Andelsboliglån

Kigger du efter ny andelsbolig eller har du allerede en andelsbolig?

Vi er eksperter på andelsboliger og rådgiver dig om, hvordan du får det billigste og sikreste lån. Du kan også låne penge til at forbedre din andelsbolig med for eksempel nyt køkken eller bad. Som FOA medlem får du 5% ekstra rabat på din rente – ring og hør mere.
 

Læs mere om Andelsboliglån

Andelsboligkredit

​Med en Andelsboligkredit bestemmer du selv, hvornår og hvor meget du vil betale af på din kredit. Som FOA medlem får du 5% ekstra rabat på din andelsboligkredit – ring og hør mere.

Du kan få Visa/Dankort eller MasterCard Debit og tilmelde dine regninger til Betalingsservice. Og du kan selv vælge, om du bruger kreditten som Løn-, Budget- eller Opsparingskonto.

Læs mere om Andelsboligkredit

Boliglån

​Få et billigt boliglån, som du kan bruge til at købe en bolig, der ikke kan finansieres med et realkreditlån, eller til at bygge om og forbedre din bolig.

Boliglånet er et lån, hvor du som udgangspunkt betaler det samme beløb hver måned gennem hele lånets løbetid.* Som FOA medlem får du 5 % rabat på dit boliglån – ring og hør mere.
 
* Ydelsen kan dog ændres ved renteændringer.
 

Læs mere om boliglån

Boligkredit

Med en Boligkredit betaler du ikke et fast beløb hver måned. Du bestemmer selv, hvornår og hvor meget du vil betale af på kreditten.
 
Du kan få Visa/Dankort eller MasterCard Debit til en Boligkredit, og du kan tilmelde din regninger til Betalingsservice. Du vælger selv, om du vil bruge din Boligkredit som Løn-, Budget- eller Opsparingskonto. 

 Læs mere om Boligkredit

Forbrugslån

​Har du brug for at kunne købe en ny fryser, computer eller familieferie eller andet, når det passer dig? Så er et Forbrugslån en fornuftig mulighed.

Vi giver en god rente, og du skal ikke betale dyre omkostninger for at oprette lånet. Mange af vores kunder har sparet store beløb ved at flytte dyre forbrugslån i andre banker over til os.

Du kan betale tilbage i op til 10 år, og du kan vælge at have betalingsfrie perioder. Som FOA medlem får du 5 % ekstra rabat på din rente – ring og hør mere.
 

Læs mere om Forbrugslån

Løn- og budgetkonto med kredit

​Din løn er det vigtigste i din daglige økonomi. Derfor skal din Lønkonto først og fremmest give dig en tryg og god hverdag og ikke være en jungle af gebyrer.
Hos os koster en Lønkonto med Netbank og VisaDankort 0 kr. i gebyr. Og som FOA medlem får du 5 % rabat på din løn- eller budgetkonto med kredit – ring og hør mere.
 

Læs mere om Løn- og budgetkonto med kredit

Var denne information brugbar?

Tak for din feedback

Hvad var brugbart på siden?

Tak for din feedback

Hvordan kan vi forbedre siden?

Tak for din feedback

Tak for din feedback

Din kommentar er modtaget. Vi sætter stor pris på din feedback.