PenSam Logo

PenSam Bank

PenSam Bank er til dig, der er medlem af FOA og din familie eller til dig, der allerede har din pension eller forsikring i PenSam. Vi er her også for dig, der bare gerne vil skifte til en nærværende bank.

Glade forældre med deres to små børn
,

Vidste du det om PenSam Bank?

Kontakt os

Ring til os eller bestil en opringning

Se kontaktmuligheder

Lidt om PenSam Bank 

 

PenSam Bank er en bank kun for private kunder. De fleste af vores kunder er medlemmer af FOA Fagforening.

Andre af vores kunder har allerede pension hos PenSam. Eller de har valgt os, simpelthen fordi de ønskede at skifte til en nærværende bank med ordentlige priser.

Når du er kunde i PenSam Bank, taler du og din kunderådgiver sammen på telefonen. Vi er en internetbank og har ingen filialer, du skal komme til møde i. Blandt andet derfor bruger vi ikke så mange penge på mursten som andre banker. Og når vi sparer penge, gør du selvfølgelig også.

Vores mål er, at vores kunder har lyst til at blive her i mange år, og vi tror på, at en åben og ærlig dialog gør en forskel i den sammenhæng. Du vil også opleve, at vi med jævne mellemrum spørger vores kunder, om de er tilfredse med os og de produkter, vi har på hylden.

PenSam Bank blev grundlagt af pensionskassen i 1989 og henvendte sig dengang, som i dag, til medlemmer af fagforeningen FOA. PenSam Banken er i dag ejet af PenSam Pension.