PenSam Logo

Bedste bank 2024 / 2025

PenSam Bank er i 2023 blevet nomineret, som værende en af landets bedste banker af My Bank – og vil selvfølgelig altid gå efter at blive dén bedste bank 2024, såvel som i 2025.

PenSam Bank er i 2023 blevet nomineret, som værende en af landets bedste banker af MyBankre. MyBanker laver hvert år en undersøgelse, hvor bankens egne kunder vurderer deres bank. 

Hos PenSam Bank er vi naturligvis stolte af at være blandt landets bedste banker, og vi ser det ikke kun som en anerkendelse, men også som et klart løfte til jer, vores kunder, om at fortsætte med at yde rigtig god service og have gode priser. Vi bestræber os derfor på også at være blandet de bedste banker i 2024 og 2025. Ja, vi vil selvfølgelig altid gå efter at blive dén bedste bank.    

Lige nu ønsker vi at takke hver eneste af jer, for at have støttet os og givet PenSam Bank en rigtig god vurdering i MyBankers kundeundersøgelse 2023. PenSam Bank er på en rejse, hvor vi ønsker at forblive på forkant med branchens udvikling, tilbyde innovative løsninger, den højeste grad af kundeservice og gode priser. For at forfølge dette vil vi også fortsætte med at lytte til jer, vores kunder, for at forstå jeres behov og arbejde hårdt for at opfylde dem. Det skal jo naturligvis gerne resultere i, at vi kan fortsætte med at ligge blandet de bedste bank i Mybankers tilbagevendende bankundersøgelse. Tænk hvis vi kunne få titlen som Bedst bank 2024 – og måske også i 2025. Læs mere om lån til boligkøb, som er et af vores kerneområder.  

Endnu engang tak for jeres tillid og støtte. Vi ser frem til at fortsætte med at give personlig og rigtig god rådgivning til jer, vores kunder, og samtidig hjælpe med at opfylde de finansielle ønsker og behov som I måtte have. 


Kontakt os

Ring til os eller bestil en opringning

Se kontaktmuligheder