PenSam Logo

Bedste Bank 2023

Søger du den bedste bank 2023, så er du landet det rigtige sted. PenSam Bank har siden 2020 ligget i toppen af de årlige målinger blandt banker.

PenSam Bank er en af landets bedste banker vurderet af Mybanker ud fra deres bankundersøgelse for 2022/23.

Et glad ægtepar der krammer

Lige nu er PenSam Bank vurderet som den tredje bedste bank i landet vurderet ud fra, hvor tilbøjelige bankens eksisterende kunder er til at ville anbefale banken til andre. Generelt vurderer kunder hos danske banker, at parametre som gode priser og kompetent rådgivning betyder meget.

Dette gør sig også gældende for PenSam Banks kunder. Ud fra bl.a. disse parametre vil 89% af PenSam Banks kunder anbefale banken til andre. Mybanker vurderer også, at der er stor forskel på, hvad bankkunder går op i. Men hos PenSam Bank ved vi, at vores kunder går højt op i god og tryg rådgivning samt priser, som ikke er for høje.

Netop det at kende sine kunder godt og vide, hvilken værdier og parametre de går op i, er af stor betydning, og noget som PenSam Bank arbejder med løbende. Det gælder i alt fra skræddersyet kunderådgivning til tilpassede produkter. Dette er naturligvis også medvirkende til, at PenSam Bank kan tage æren af at være forrest, når Mybanker uddeler titlen som Bedste Bank 2023.

PenSam Bank bestræber sig selvfølgelig også på, at blive ved med at være blandt de bedste banker, så udover at være kåret som den tredje bedste bank i 2022/23, er målet at blive ved med at være blandt de bedste banker fremover, og måske endda overgå placeringen i undersøgelsen om at blive kåret som bedste bank 2023 til at få en første plads i 2024. 

Derfor er det også vigtigt for PenSam Bank at kvittere kunderne for, at de deltager i Mybankers undersøgelse. De mange besvarelser giver en god fornemmelse af, om banken så også indfrier kundernes forventninger. Så, en stor tak skal lyde til alle de kunder, der har brugt tid på at besvare undersøgelsen. 

Vil du gerne vide mere om PenSam Bank, så kan du læse mere her

Er du lidt mere nysgerrig og vil høre mere om det at være kunde hos PenSam Bank, så er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os. 

Kontakt os

Ring til os eller bestil en opringning

Se kontaktmuligheder