PenSam Logo

Bedste bank

I Mybankers årligt bankundersøgelse ligger PenSam Bank flot til. Med 2. og 3. pladser i både 2021 og 2022 kan vi stolt kalde en af de bedste banker i Danmark.

PenSam Bank er en af landets bedste banker vurderet af Mybanker ud fra deres tilbagevendende bankundersøgelse.

Generelt vurderer bankkunder i undersøgelsen, at parametre som gode priser og kompetent rådgivning betyder meget. Dette gør sig også gældende for PenSam Banks kunder når de skal vurdere den bedste bank.

Mybanker vurderer dog også, at der er stor forskel på, hvad bankkunder går op i. Kunder i de forskellige danske banker er forskellige set ud fra bl.a. sociale og økonomiske forhold. Netop derfor er det at være den bedste bank også baseret på, om der er sammenhæng mellem disse forhold og dermed kundernes forventninger til det banken kan tilbyde dem. Det handler på den måde om at kende sine kunder rigtig godt.

Hos PenSam Bank følger vi løbende vores kunder ud fra, hvad de går op i, og derfor ved vi også, at god og tryg rådgivning er en af de væsentligste parametre. Et bankmøde, hvor rådgiveren forstår, at økonomiske termer og bankvendinger ikke altid er let at forstå, er guld værd for mange kunder hos PenSam Bank. På den måde kan vi blive oplevet som den bedste bank.

Lavere priser og gebyrer er måske nok en af de parametre, som de fleste bankkunder går op i. Det gælder også for PenSam Banks kunder. For PenSam Banks kunder betyder lavere renter og gebyrer af et til tider lavt rådighedsbeløb bliver større og det gør en stor forskel. Vi fokuserer på at være den bedste bank for PenSam's og FOA's medlemmer - ikke for alle.

Hos PenSam Bank er vi rigtig glade for, at vores kunder kvitterer for, at de er meget tilfredse med PenSam Bank og at mange vurderer os som den bedste bank. Det er altid dejligt at vide, at vi er med til at gøre en forskel for vores kunder, en forskel der kan mærkes i en i forvejen er presset økonomisk i hverdagen. Samtidig bestræber vi os naturligvis på hele tiden at forbedre vores vilkår og services, således at vi kan bevare vores position som den bedste bank eller en af de bedste banker.

Vi du gerne vide mere om PenSam Bank, så kan du læse mere her.

Ønsker du mere information om banken, er du også meget velkommen til at kontakte os.

,Kontakt os