100 unge velfærdstalenter hyldes på Christiansborg

17-04-2018

Torsdag 19. april uddeler pensionsselskabet PenSam og FOA Ungdom titlen som Velfærdens Talent til 100 unge under 35 år. 

 
100 unge ansatte i hjemmeplejen, psykiatrien, dagsinstitutioner og andre velfærdsområder fra hele landet er 19. april inviteret til et arrangement i Fællessalen på Christiansborg, hvor de vil få titlen som Velfærdens Talent 100. En pris, som pensionsselskabet PenSam uddeler sammen med FOA Ungdom.

 
LÆS MAGASINET MED DE 100 VELFÆRDSTALENTER PÅ WWW.PENSAM.DK/TALENT
 
Kolleger, pårørende og borgere har haft mulighed for at indstille unge, der arbejder inden for velfærdsfagene. I alt 100 unge er udvalgt ud af flere hundrede nominerede.
 
Uddelingen sker samme dag som Berlingske udgiver deres årlige magasin Talent 100 for erhvervslivet unge. PenSam mener nemlig, at VelfærdsDanmarks medarbejdere fortjener samme hyldest som de højtuddannede.   
 
- I PenSam er vi stolte af vores kunder, fordi de holder gang i vores velfærdssamfund, og fordi de gør en menneskelig forskel for borgerne hver eneste dag. Det vil vi gerne anerkende og hylde dem for. En anerkendelse som de ikke altid får, men som de fortjener, siger Torsten Fels, adm. direktør i PenSam.
 
PenSam er arbejdsmarkedspensionsselskab for mange af de unge, der har valgt en karriere med at hjælpe andre f.eks. social- og sundhedsassistenter og pædagogmedhjælpere. 
 
- Det er fag, hvor det ofte kun er muligt at arbejde på deltid. Arbejder man på deltid allerede fra de første år på arbejdsmarkedet har det store økonomiske konsekvenser, når man går på pension, siger Torsten Fels.
 
Til arrangementet vil børne- og socialminister Mai Mercado og ældreordfører Astrid Krag tale, og de unge selv vil fortælle om deres arbejdsliv.
 
Program 19. april 2018, Fællessalen, Christiansborg.
- 9.30 - Velkomst og hilsen fra PenSam
- 09.40 - Tale ved børne- og socialminister Mai Mercado (K)
- 10.00 - Hilsen fra FOA Ungdom
- 10.15 - Personlige historier fra velfærdstalenter
- 10.50 – Afslutning ved ældreordfører Astrid Krag (S)
 
I forbindelse med arrangementet udgiver PenSam og FOA Ungdom et magasin med en lang række af de 100 talenter, som bliver offentliggjort torsdag 19. april. 
Læs magasinet på www.pensam.dk/talent​
 
For mere information, kontakt presseansvarlig Kristine Jensen, tlf. 26 77 99 80 / krje@pensam.dk

 

Redigeret af