PenSam Logo

Spær dit kort / Sikker handel på nettet /Enheder og sty­re­sy­ste­mer til net- og mo­bil­ban­ken

Mister du dit kort, bliver din pinkode afluret eller er du i tvivl, om dit kort stadig er sikkert, skal du straks få det spærret. Har du udfordringer med dine enheder eller styresystemer, er der hjælp at hente.

Mand der holder en brun pung med en masse kort i

Sådan spærrer du dit kort

Du kan spærre dit kort døgnet rundt

I bankens åbningstider er vi klar til at hjælpe dig. Udenfor bankens åbningstider skal du ringe til Nets på 44 89 29 29 for at spærre dit Visa Dankort og på 44 89 27 50 for at spærre dit Mastercard.

Sikker handel på nettet - stærk kundeautentifikation 

Desværre opleves der øget svindel, når vi betaler med kort. Derfor indfører EU krav om det, der kaldes stærk kundeautentifikation ved alle digitale kortbetalinger. Her kan du læse mere om, hvad stærk kundeautentifikation er og hvad det betyder, når du handler på nettet. Du kan også tilmelde dit kort med det samme. 

 
 
 
 
Tilmeld dig her

Sådan handler du sikkert på nettet

Teknisk hjælp til dine enheder og styresystemer ved brug af net- eller mobilbank 

Klikker du på "læs mere her", har du mulighed for at få hjælp og information om dine enheder og styresystemer. Enheder og styresystemer kan af og til være årsagen til, at der er problemer med net- eller mobilbanken. 

Under "læs mere her" finder du i højre hjørne fem faner, som mere specifikt kan afdække, hvad der evt. kan være grunden til, at du oplever at teknikken driller i din net- eller mobilbank. 

Læs mere her

Kontakt os

Ring til os eller bestil en opringning

Se kontaktmuligheder