PenSam Logo

PenSam Bank hjalp Camilla og Bjarke med at få deres oase: "Jeg er aldrig blevet mødt så positivt"

De store banker ville ikke hjælpe med huslån. Først da Camilla Rask Poulsen kontaktede PenSam Bank, skete der noget. I dag nyder Camilla og Bjarke grønne marker og en ny økonomisk frihed. "Vi er bare så glade."

Del:Print:
På landstedet i Hammer Bakker bor Camilla og Bjarke nu med børnene Marcus (16 år), Mikkel (11 år) og Silke (9 år). Og der er masser af plads til at dyrke deres interesser. Bjarke sine warhammer-figurer og Camilla og Marcus deres sækkepibe-spil. PenSam Bank vil gerne - i modsætning til andre banker - låne dem de to millioner til huset.

Af: Charlotte Holst

- Her skal der være gildesal, og det her er børnenes afdeling.

Camilla Rask Poulsen viser rundt i sit og sin mand Bjarke Rasks nye hjem i Hammer Bakker. Her er alt, hvad den sammenbragte familie med tre børn har brug for. Plads og ro. – Vi er bare så enormt glade.

Men de skulle igennem nogle trængsler, før de - med hjælp fra PenSam Bank - kunne få deres oase.

Følte sig mistænkeliggjort

I december, da Camilla og Bjarke havde forelsket sig i huset, så det lidt sort ud. De var kunder i hver deres bank og søgte om et lån på 2 millioner kroner. Men mødte kun modstand.

- Rådgiveren i min bank blev ved at trække tiden og bede om flere papirer og mere dokumentation. Men selv om jeg kunne vise et halvt års udbetaling på min ydelse, var det ikke nok, fortæller Bjarke.

Bjarke er krigsveteran. Efter to udsendelser til Afghanistan har han udviklet PTSD og er nu godkendt til fleksjob. Han modtager en fast månedlig ydelse - arbejdsskadeerstatning - som betyder, at hans indtægt faktisk er højere end Camillas løn som sosu-assistent. Alligevel fik de nej.

- Vi har ingen gæld og er fornuftige med penge. På trods af det ville ingen låne til os. Vi følte os nærmest mistænkeliggjort, det var meget frustrerende, siger Camilla.

Lydhørhed og service

I baghovedet hos Camilla rumlede der dog noget om, at man som FOA-medlem kunne få fordele hos PenSam Bank. Så hun tog kontakt, og der var god kemi fra starten.

- Der var bare super service og lydhørhed hos vores rådgiver. Det var nærmest som at skrive og tale med en ven. Han var konkret og god til at forklare, og han var ikke skræmt af, at Bjarke er veteran. Jeg er aldrig blevet mødt så positivt, siger Camilla.

Flere penge hver måned

Huslånet kom på plads. Nu har Bjarke og Camilla bragt deres i alt tre børn sammen på det idylliske landsted. Og ikke nok med at de fik deres oase, de har også langt flere penge mellem hænderne hver måned.

- Vi boede begge til leje. Jeg betalte 11.500 kr. om måneden og Bjarke 5.500 kr. Nu sidder vi for omkring 5.000 kr. i alt, siger Camilla.

Det giver ro og tryghed med den økonomiske frihed, siger Bjarke, der satser på at finde et fleksjob, for eksempel som skraldemand.

Kontakt bare PenSam

Camilla mener, at flere kunne have gavn af at tage kontakt til PenSam Bank. Men man tør måske ikke rigtigt tage skridtet.

- Hvis man ikke har forstand på penge, bliver man usikker og bange for at føle sig dum. Men man kan roligt kontakte PenSam Bank. Måske kan man få realiseret drømmen, ligesom vi fik.

 

Om PenSam Bank

  • PenSam Bank har fokus på personlig rådgivning og tryghed
  • Som kunde får man - som udgangspunkt - altid samme rådgiver at tale med
  • PenSam Bank tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov for rådighedsbeløb 
  • Som FOA medlem får man fordele i PenSam Bank

Tag en snak med os eller bliv ringet op

Ring til os på 44 39 39 44

Bliv ringet op
Lars