PenSam Logo

Amir fik huslån på rekordtid: “Vi skulle bare have valgt PenSam fra starten”

Amir Karimabad og hans kone var udmattede efter to års kamp for at få et huslån. Så skiftede de bank til PenSam: “Det var ekspres-levering, og rådgivningen var fantastisk. Jeg blev helt paf,” siger Amir.

Del:Print:
Amir Karimabad og hans familie har købt et familievenligt rækkehus med lån fra PenSam. Det gik lettere at få lånet, end han nogensinde havde drømt om.

Tekst og foto af Charlotte Holst 

Flyttekasserne står stadig i gangen, og møblerne er ikke helt på plads. Amir Karimabad og hans kone Ramiza Zekirovic er netop flyttet fra en lejebolig og ind i deres nye rækkehus i Ølstykke. Et praktisk hus i ét plan med god rumfordeling.

- Før boede vi til leje i et hus med tre etager. Det var som at bo i et tårn. Det var dyrt og virkelig upraktisk, når man har små børn, siger Amir Karimabad.

Ibrahim på halvandet år stavrer afsted hen over gulvtæppet i sit nye hjem. Tilfreds med at have fået mere gulvplads.

Ansat til at sige nej?

Amir og Ramiza er lettede og glade. Det, de har kæmpet for gennem to år, er lykkedes. De har købt deres eget hus. Men det har været op af bakke. For den bank, de ellers havde været trofaste kunder hos gennem mange år, afviste igen og igen deres ønske om huslån.

- Vi havde sparet op til udbetalingen og har ikke meget gæld. Men de krævede hele tiden ny dokumentation. Jeg skulle sælge min dejlige bil. Da jeg havde gjort det, var det stadig ikke godt nok. På et tidspunkt spurgte jeg en af rådgiverne: ‘Sig mig er du ansat til at sige nej?’

Parret har ellers stabile indtægter. Amir arbejder i IT-branchen, og Ramiza er social- og sundhedshjælper og skal i gang med assistentuddannelsen.

- Vi har en fornuftig økonomi og burde have gode muligheder for et lån. Men det hjalp ingenting. Til sidst gad jeg bare ikke mere, siger Amir.

Tilbud efter tre dage

Derfor gik han en dag ind på findbank.dk og tastede familiens oplysninger ind. Så kom der skred i sagerne.

- Der gik en halv time, så ringede PenSam. Jeg blev helt paf over, at det gik så hurtigt. Jeg havde en dejlig samtale på tre kvarter med rådgiveren. Hun var grundig og venlig, og jeg følte mig taget alvorligt.

Efter tre dage vendte rådgiveren tilbage med tilbud om huslån.

- Tre dage! Det er jo helt vildt. Jeg havde kæmpet i to år, og så sagde PenSams rådgiver bare: ‘Her er tilbuddet. I kan købe for det og det, plus minus 100.000 kroner. Jeg tænkte: ‘Det er godt nok ekspreslevering det her.’

Empati fra starten

I dag er familien flyttet ind i rækkehuset til 2,3 mio. Realkreditlånet er afdragsfrit i ti år, så Amir og Ramiza kan få bragt banklånet ned.

De glæder sig til at få besøg af den nærmeste familie.

- Vi er meget tætte med søskende og nevøer og niecer, og nu har vi et ekstra værelse de kan overnatte på, siger Ramiza.

Amir har tidligere fået anbefalet PenSam Bank af en kammerat, men er alligevel overrasket over det serviceniveau, han mødte.

- Jeg fik den her følelse af, at de ville mig det bedste. Der var empati fra starten, og samtidig professionel rådgivning, som gjorde os trygge i en periode, hvor vi var stressede, fordi vores gamle bank ikke ville hjælpe. Vi skulle bare have valgt PenSam fra starten.

 

Om PenSam Bank

  • PenSam Bank har fokus på den personlige tryghed og rådgivning
  • PenSam Bank tager udgangspunkt i dig og familiens behov for rådighedsbeløb
  • PenSam Bank er billigere end andre banker på gebyrer og rentesatser

Tag en snak med os eller bliv ringet op

Ring til os på 44 39 39 44

Bliv ringet op