PenSam Logo

FOA Privatlån

Med FOA Privatlån kan du låne 50.000 kr. til en rigtig god og billig rente.

Med FOA Privatlån kan du

  • Lån 50.000 kr. eller mere fra 9,30%* i rente.

Har du flere dyre forbrugslån, kan det måske være en god idé at få lagt dem sammen i ét lån. Det kalder vi et "samlelån". 

Længere nede kan du læse om Mette, der er medlem af FOA, og som har fået flere penge til sig selv hver måned ved netop at lægge dyre forbrugslån sammen. 

Kontakt os

Ring til os eller bestil en opringning

Se kontaktmuligheder

Mette samlede dyre lån i ét billigt lån og fik flere penge til sig selv hver måneden

Mette Andersen fik en personlig kunderådgiver, der virkelig forstod hendes menneskelige og personlige udfordringer. Rigtig god kunderådgivning gjorde, at Mette nu har flere penge til sig selv hver måned. Ved at samle dyr gæld i ét lån, har Mette nu fået styr på økonomien. Der er sågar kommet så meget styr på økonomien, at Mette kan lægge lidt til side og spare op til kommende udgifter. 

Læs hele Mette's historie
Det med småt
* Rentesatsen er variabel og gældende pr. 27. juni 2023. Låneeksempel: Du får 50.000 kr. udbetalt. Du låner i alt 52.000 kr. Din månedlige ydelse er 1.085 kr. Dit lån løber i 5 år. Årlig rente i procent (variabel) 9,30%. ÅOP 11,49%. Debitorrente (variabel) 9,63%. Etableringsomkostninger 2.000 kr. Det samlede beløb, du skal betale tilbage er 65.111 kr. Det er et krav, at du er medlem af FOA. Din mulighed for at få et FOA Privatlån til 9,30% i rente vurderer vi desuden også ud fra din samlede økonomi og om vi kan give din økonomi en positiv kreditvurdering.