PenSam Logo

Flyt re­al­kre­dit­lån – og spar penge

Flyt dit realkreditlån – lige nu gebyrfrit

Overvejer du at flytte dit realkreditlån? Hos PenSam Bank tilbyder vi skræddersyede løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine lånevilkår og spare penge.

At flytte dit realkreditlån kan være en klog økonomisk beslutning. Med vores professionelle rådgivning og ekspertise kan vi hjælpe dig med at finde det bedste tilbud, der passer til dine behov og økonomiske situation.

Når du flytter realkreditlånet til PenSam Bank, får du et lån hos Totalkredit. Det betyder, at du kan nyde godt af KundeKroner fra Totalkredit. KundeKroner er en rabat, du får, når du har dit realkreditlån hos Totalkredit. Så, måske er det endnu en god grund til at flytte dit realkreditlån. Er du FOA-medlem kan du også nyde godt af, at PenSam Bank giver dig rabat i form af FOA Boligfordel, hvis du vælger at flytte realkreditlånet. Det betyder, at du får hele to rabatter. Det kan godt have en væsentlig økonomisk betydning. Vores erfarne rådgivere står klar til at guide dig gennem hele processen og sikre, at du træffer den rigtige beslutning for dig og din økonomi, hvis du overvejer af flytte dit realkreditlån.

Familie samlet om computeren i sofaen

Uanset om du ønsker at reducere dine månedlige udgifter eller ønsker at låne mere eller måske noget helt tredje, er vi her for at hjælpe dig med at opnå dine finansielle mål.

Hvad enten de står midt i et skift af realkreditlån eller du er ved at lave omlægning, så kontakt os. Omlæg ikke lånet før du hører, hvad vi kan gøre for dig. Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende vurdering af dine muligheder for at flytte dit realkreditlån til PenSam Bank. Lige nu kører vi en kampagne for dig hos FOA, hvor vi tilbyder, at du kan flytte realkreditlånet gebyrfrit.  

 

Kontakt os

Ring til os eller bestil en opringning

Se kontaktmuligheder