PenSam Logo

Billigt an­dels­bo­lig­lån

Vi har kunderådgivere med mange års erfaring i at se på finansieringen af en andelsbolig. Vi har et billigt andelsboliglån, som gør vores kunder meget tilfredse

Har du fundet en andelsbolig, som du gerne vil købe, så skal du kontakte PenSam Bank. Vi har nemlig kunderådgivere, som har mange års erfaring i at se på finansieringen af en andelsbolig. Desuden er mange af de kunder, som få et andelsboliglån via PenSam Bank meget tilfredse. For udover rigtig god rådgivning får de fleste kunder også et rigtig billigt andelsboliglån.  
Og der kan være mange fordele ved at have et billigt andelsboliglån. En lavere rente betyder også et lavere månedligt afdrag. Derudover er der også mulighed for at få længere løbetid på lånet, hvilket kan gøre det mere overkommeligt at afdrage. 

Hvis du har kig på et billigt andelsboliglån fra PenSam Bank, er det naturligvis vigtig, at du på trods af en lav rente, overvejer din økonomi og lånebehov grundigt, inden du går videre. Men tænker du, at hverdagen godt kan hænge sammen, så kontakt PenSam Bank. Du vil blive mødt med imødekommende rådgivning. Vi synes, det er lige så vigtigt, at du kan se dig selv i øjnene, også selv om der er tale om et billigt andelsboliglån. Derfor tager vi altid udgangspunkt i din økonomi og får lavet en kreditvurdering – alt det tager vi os naturligvis af. Ser det godt ud og bliver der givet grønt lys fra PenSam Bank, så kan du trygt glæde dig – og det er vigtigt at fornemmelsen i maven er god, når der tages store økonomiske beslutninger – også når der er tale om et billigt andelsboliglån. 

Du kan læse mere om andelsboliglån i PenSam Bank her.

Har du allerede et andelsboliglån, men synes at renten virker lidt høj, så vil vi naturligvis også gerne tale med dig. Det kan jo være, at du vil kunne spare penge, ved at flytte lånet til PenSam Bank. 

 

Kontakt os

Ring til os eller bestil en opringning

Se kontaktmuligheder