Nyt byggeri startes op i Aalborg

29-01-2018

PenSam har allieret sig med lokale kræfter, når 427 nye boliger skal opføres i Hasseris.

De første entreprenørmaskiner er i januar begyndt at rulle ud til byggestart på 427 boliger i Hasseris. Her opfører PenSam både rækkehuse og lejligheder, der kommer til at være hjem for mange nye beboere i den nye bydel Sofiendal Enge.

Området ligger få kilometer fra centrum af Aalborg og vil bestå af en sydlig og en nordlig del med en grøn kile mellem områderne, der skaber luft mellem boligerne og giver god adgang til natur og udsigt over området.

I samarbejde med Aalborg Kommune bliver byggeriet en del af en ny bydel med grønne områder, der ligger tæt på sportsfaciliteter og adgang til folkeskole og daginstitution. 
 
Med sig til at udføre opgaven, har PenSam alliereret sig med lokale virksomheder. Krogh Arkitektur v/ Jan Krogh har tegnet projektet bistået af Frandsen & Søndergaard som rådgivende ingeniører og Landinspektør Nord. Totalentreprenøren Arne Andersen Vrå A/S skal stå for opførelsen, Kuben Management er bygherrerådgiver, Aalborg Mægleren skal stå for salg af projektboliger til private, mens Metropol Erhverv står for salg af investeringsejendomme.

- Som investor udefra giver det projektet en god, lokal forankring at have samarbejdspartnere fra området. Samarbejdet med Aalborg Kommune og lokale kræfter har været rigtig positivt i forbindelse med lokalplan, projektering og byggetilladelse, og jeg ser frem til, at det også får byggeprocessen til at glide let, siger Claus Jørgensen,  investeringsdirektør i PenSam.
 
Byggeriet færdiggøres i etaper. Første etape forventes at være klar til de første familier i sommeren 2019 og sidste etape forventes at være indflytningsklar i slutningen af 2020.

Kontakt:
For yderligere information kontakt presseansvarlig Kristine Jensen 26779980

Redigeret af Presseansvarlig Kristine Jensen, tlf. 26 77 99 80