Behandling

​Oplever du problemer med helbredet er det vigtigt at søge hjælp. Det kan påvirke dit sygdomsforløb positivt, hvis du kommer afsted til lægen i tide.

Få behandlinger

​Alle borgere med folkeregisteradresse i Danmark har ret til at benytte det gule sundhedskort til at få adgang til gratis og tilskudsbaserede sundhedsydelser i det offentlige sundhedsvæsen.

Egen læge

​Uanset hvilke problemer og symptomer du oplever, er det vigtigt at du tager fat i din egen læge. Din læge vil undersøge dig og hjælpe dig videre – fx med en henvisning til speciallæge.

Navn, adresse og telefonnummer på din  læge finder du på dit gule sundshedskort.

Tilbud fra din bopælskommune

​Kommunerne tilbyder en række forskellige forebyggelses- og behandlingstilbud. Det kan fx være rygestopkurser, alkoholbehandling eller tilbud om kostvejledning. Disse tilbud varierer fra kommune til kommune.

På www.sundhed.dk kan du se hvilke tilbud din bopælskommune har.

www.sundhed.dk

Muligheder via din arbejdsgiver

​Det er altid en god idé at spørge din arbejdsgiver om der på arbejdspladsen er behandlingstilbud – fx massageordning, fysioterapi el.lign.

Ta’ en snak med din tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant eller din daglige leder om dette. De kan ofte hjælpe. 

Hold Fast Gruppeforsikring

​Der kan i visse tilfælde, og for visse faggrupper, være mulighed for at få behandling via din pensionsordning. Dette vurderes på individuel basis.

Du kan her læse om du er dækket af Hold Fast Gruppeforsikringen:

Læs om Hold Fast Gruppeforsikring

Kritisk sygdom

​Bliver du ramt af kritisk sygdom, kan du få udbetalt en sum penge fra din pensionsordning.

Ikke alle sygdomstyper er dækket af denne forsikring.  Du kan læse om hvilke sygdomme, der giver ret til udbetaling og om du er dækket af forsikringen.

Læs om Kritisk sygdom

Ring til os

​PenSam’s SundhedsGuider sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig med at få overblik over behandlingsmuligheder i nærheden af dig.

Ring til os på 44 39 33 41.