PenSam Logo

Stressbe­hand­ling og psykolog

Er du ramt af stress kan du få samtaler med en stresscoach kombineret med et online forløb, som indeholder inspirationsvideoer, konkrete værktøjer og hjemmeøvelser. Der kan også  i nogle tilfælde være mulighed for at få dækket udgiften til psykolog.

Lider du af angst, depression eller andet har du mulighed for at få betalt psykologsamtaler.

Ring direkte til vores stresscoach

Hvis du har symptomer på stress, så kan du ringe direkte til vores stresscoach på tlf. 44 39 39 00. Hvis du gerne vil til psykolog, så skal du udfylde formularen nedenfor.

Sundhed kontaktperson

Læs dette før du ansøger

Sundhedsordningen betales via dit pensionsbidrag. Derfor har vi fokus på at holde prisen nede, så du sparer mest muligt op til alderspension. Sundhedsordningen er derfor tilpasset til dig, der har brug for hjælp og ikke kan få det andre steder. Derfor skal du kunne svare "ja" til følgende: 

1
Har du svært ved at klare dit job af helbredsmæssige årsager?

Det kan være at du er sygemeldt, har haft mange sygedage på det seneste eller der er opgaver i dit job, som du ikke er i stand til at udføre.

2
Har du undersøgt, om behandlingen kan dækkes andre steder?

Det kan være via en ulykkesforsikring, din arbejdsgiver eller det offentlige sundhedstilbud. I disse tilfælde dækker sundhedsordningen som udgangspunkt ikke.

3
Har du været til konsultation hos din læge?

Det er et krav, at du har været til konsultation hos din læge. Din læge kender dig og er derfor den bedste til at vurdere, hvilken behandling du har brug for.

Ansøg om stressbehandling og psykolog

Log på og udfyld ansøgningen. Så hører du fra os indenfor 3 hverdage.

Log på og ansøg her

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 44 39 39 00.

Det spørger andre om