PenSam ligger i top på afkast til din pension

​Når det gælder om at få dine penge til at vokse, ligger PenSam i top. Afkastet i PenSam har været 7,5 % om året i gennemsnit de seneste fem år. Det er i den absolutte top sammenlignet med andre selskaber.

I 2016 er der rullet 7 milliarder kroner ind til PenSam’s kunder
Igen i 2016 har PenSam sikret et godt investeringsafkast til kunderne i PenSam Liv. Det skaber større tryghed om pensionen og får pensionsopsparingen til at vokse. I 2016 har vi opnået et investeringsafkast på 8 % til PenSam Liv, hvor de fleste af PenSam’s kunder har deres pensionsordning. Det svarer til syv milliarder kroner, PenSam har hentet hjem til pensionskunderne.

Vi har sikret gode afkast i en verden i forandring
Det finansielle marked er i konstant udvikling, som PenSam skal tage højde for, når vi investerer pensionspengene. 2016 har været et år præget af uro på det finansielle marked. I Storbritannien stemte briterne ja til Brexit og i USA valgte amerikanerne noget overraskende Donald Trump som deres næste præsident. Alligevel er det lykkedes at få årets afkast til at ligge på niveau med de seneste fem års afkast på investeringer. Det er blandt andet investeringer i såkaldte emerging markets, der har givet godt. Det er investeringer i udviklingslande som Indonesien og Mongoliet, og her fik PenSam Liv et obligationsafkast på hele 14,5 %.

Anerkendelse til PenSam
Topresultaterne på investeringsområdet har givet genlyd blandt eksperter i branchen. PenSam har fået flere investeringspriser for at skabe høje afkast - og dermed højere pensioner - ved en række nyskabende initiativer på investeringsområdet.I november 2015 blev PenSam anerkendt som Europas førende til aktiv forvaltning, og i april 2016 var PenSam’s investeringsdirektør en af de to modtagere af prisen som bedste investeringsdirektør i Norden.

Puljeinvestering

For dig, der vil investere din opsparing let.

Se mere