Vi investerer ansvarligt

​​​​​​​​​I PenSam skal vi skabe gode afkast for vores pensionskunder – og det skal ske på et ansvarligt grundlag.​​​​​​​​​​​​​

Som investor på vores kunders vegne ønsker vi at tage samfundsansvar og bidrage til at skabe et godt afkast på et ansvarligt grundlag.

Derfor er værdier omkring ansvarlighed og ordentlighed integreret i PenSam’s virksomhedskultur og forretningsførelse. Det gælder også, når vi investerer på vegne af vores pensionskunder.

PenSam's retningslinjer for ansvarlige investeringer danner således grundlag for, hvordan vi integrerer bæredygtighedsrisici i vores investeringsproces, og agerer som aktiv ejer i de selskaber, vi investerer i. PenSam's investeringer efterlever således kravene i artikel 8 i Disclosureforordningen.

Læs mere om ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab i PenSam

Se også

Strategi for investering

I PenSam arbejder vi for at sikre en god pension til 430.000 pensionskunder, som vi investerer på vegne af. Pensionskunderne har samlede investeringsaktiver på i alt ca. 155 mia. kroner.

Aktiver

PenSam har en investeringsportefølje der er fordelt på mange typer af investeringer i forhold til aktivklasser, sektorer og geografisk spredning.

Afkast

Se afkast for de forskellige pensionsordninger i PenSam.