PenSam Logo

Eva's fortælling

I PenSam har jeg fået indsigt i en finansiel virksomhed og rigtig gode muligheder for at prøve kræfter med ledelse og pensionspolitik i mit arbejde som chef for Ledelsessekretariatet.

Del:Print:

Fra direktionskonsulent til afdelingschef
Jeg er afdelingschef i Ledelsessekretariatet, hvor vi står for bestyrelses- og direktionsbetjeningen, intern kommunikation, presse og eksterne relationer. Jeg startede 1. juni 2019 som direktionskonsulent, blev teamleder i november 2020, og siden 1. februar 2021 har jeg været ansat i min nuværende rolle som afdelingschef. Så i PenSam har jeg fået rigtig gode muligheder for at prøve kræfter med ledelse, pensionspolitik og indsigt i en finansiel virksomhed.

Stor lydhørhed og et godt læringsmiljø
Siden min start i PenSam har jeg fået sat mine kompetencer i spil på en ny måde på et virkelig interessant område. Fra at have været embedsmand i ministerierne i +10 år, hvor mange har den samme uddannelsesmæssige baggrund som mig (statskundskaber), samarbejder jeg i PenSam med helt anderledes og stærke finansielle fagligheder, hvor min faglige ballast kan bidrage med nye perspektiver. Her er et godt læringsmiljø med bl.a. mentorordning og fokus på at lære af hinanden og i fællesskab udvikle organisationen.

Et meningsfuldt arbejde drevet af et klart formål
Det giver stor værdi for mig, at vi i PenSam hver dag går på arbejde for at gøre en positiv forskel for vores medlemmer fra FOA faggrupperne og bidrager til samfundet som helhed. FOA faggrupperne er mennesker, som i den grad trækker læsset, for at velfærdssamfundet hænger sammen. Det er vigtigt for mig, at mit arbejde er meningsfuldt, og det er det hos PenSam, som er drevet af et klart formål. Vi skal sikre vores kunder en værdig pensionisttilværelse. Og vi skal gøre det med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling.