Sikker nytårsaften - uden skader

30-12-2016

Fyrværkeri og nytårsfest kan være en farlig blanding. Især børn og unge er udsatte, når det gælder fyrværkeriskader, så det er vigtigt at sikre både sig selv og familien – og huske at bruge din sunde fornuft.

Organisationen Forsikring & Pension fortæller, at der sidste nytår var en stigning i antal fyrværkeriskader blandt børn og unge i forhold til året inden. 256 personer kom på sygehuset på grund af fyrværkeriskader i nytåret 2016. Heraf var der 97 børn og unge.

For at undgå skader kan du læse Forsikring & Pensions gode råd til et sikkert nytår her.

Om Ulykkesforsikring

Hvis uheldet er ude nytårsaften, er en ulykkesforsikring en god løsning. Du er altid velkommen til at ringe til PenSam Forsikring på telefon 44 39 39 99 og høre, hvordan vi kan sikre dig og sørge for at dække dig økonomisk, hvis der sker noget. Du kan læse mere om ulykkesforsikring her

Børneulykkesforsikring

Mange tror, at børn og unge er dækket af forældrenes ulykkesforsikring. Men en ulykkesforsikring dækker kun den forsikrede person. Derfor er det en god idé, at dine børn får en ulykkesforsikring. 
 
I PenSam Forsikring kan du købe en børneulykkesforsikring som supplement til din egen ulykkesforsikring eller som selvstændig forsikring. Du får alle dine børn forsikret for et barns pris, de er dækket hele døgnet, og børn under 2 år er gratis dækket af din ulykkesforsikring. Ring til os på telefon 44 39 39 99 og hør mere. Du kan også læse mere om børneulykkesforsikring her

 

Vil du anmelde en skade til PenSam Forsikring?

Hvis du har tegnet en ulykkesforsikring i PenSam Forsikring og har haft en skade, så ring og anmeld skaden til os på telefon 44 39 33 99 - udenfor almindelig arbejdstid på telefon 38 17 14 89.

 

Redigeret af Anette Wiedemann