PenSam Logo

Hjælp os med at finde Danmarks største velfærdstalenter 2023

Del:Print:

Hjælp os med at finde Danmarks største velfærdstalenter 2023

For sjette gang skal PenSam og FOA ud og finde landets største talenter i den danske velfærdssektor. Det sker, når Velfærdens Talent 100 igen løber af stablen over de næste måneder. Med prisen hylder vi unge talenter, som hver dag gør en forskel og yder en særlig indsats. Kender du én under 36 år, som fortjener at blive hyldet og få et stort skulderklap? Nominér dit talent frem til den 5. april 2023

Det er blevet tid til at indstille en ung og dygtig kollega eller medarbejder til prisen som Velfærdens Talent 100. Alle er velkomne til at nominere mulige talenter landet over inden for FOA’s faggrupper. Så hvis du vil anerkende en dygtig pædagogmedhjælper i dit barns institution eller en omsorgsfuld SOSU på det plejehjem, hvor en af dine kære bor, så har du muligheden for at give udtryk for din taknemmelighed.

Der er åbent for nomineringer frem til d. 5. april 2023. Du kan nominere her

Anerkendelsen bliver stærkere

Da PenSam for seks år siden for første gang sammen med FOA fejrede 100 velfærdstalenter, var det med et ønske om at sætte spot på nogle af de faggrupper, som ikke altid hyldes i den grad, deres store indsats fortjener.

Og heldigvis er der de senere år for alvor kommet opmærksomhed på både det vigtige arbejde i kernevelfærden, FOA og PenSams medlemmer udfylder, men også på de udfordringer, vores medlemmer og resten af velfærdssektoren møder, og som kalder på politisk handling.

”Jeg ser frem til det her initiativ hvert eneste år, for det er den bedste påmindelse, jeg og resten af PenSam kan få om, hvem det er, vi hver dag går på arbejde for. Og det glæder mig, at der er flere og flere også fra politisk hold, som virker til at få øjnene op for den helt afgørende betydning, vores faggrupper har i vores fælles velfærdssystem. Det er der brug for, så vi sammen kan sikre, at vi også i fremtiden har dygtige og stolte medarbejdere i kernevelfærdens tjeneste,” siger Torsten Fels, adm. direktør i PenSam.

Som afledt effekt af talentkåringen håber Torsten Fels, at de unge talenter udover skulderklappet vil få anledning til at tænke over deres pensionsforhold. Jo tidligere det sker, jo mere kan man nemlig gøre.

Hvem kan nomineres?

Alle under 36 år ansat inden for FOA’s faggrupper har mulighed for at blive nomineret til prisen af sine kolleger, arbejdsgiver, borgere mv. Nomineringsperioden løber fra 1. februar 2023 – 5. april 2023, hvorefter talenterne bliver udvalgt af et dommerpanel bestående af repræsentanter fra PenSam og FOA.

Fejringen af talenterne finder sted den 24. maj i festsalen på Christiansborg. Samme dag udkommer magasinet Velfærdens Talent 100, hvor de 100 udvalgte vil blive præsenteret.

 

For mere information om Velfærdens Talent 100 kan du kontakte Robin Kahr, PenSam på rok@pensam.dk eller Peter Lyng Høiberg, PenSam på pelh@pensam.dk.