God skik

Udbetaling til NemKonto

I PenSam Forsikring udbetaler vi dine erstatninger til NemKonto.
Er du i tvivl om hvilken konto, der er din NemKonto, kan du logge ind og finde ud af det via nemkonto.dk.
 


Får du en udbetaling, fordi dit helbred svigter, eller fordi du har været udsat for en ulykke, kan udbetalingen i visse tilfælde være beskyttet mod dine kreditorer. En sådan beskyttelse kan ikke opretholdes, hvis udbetalingen sker til din NemKonto, fordi udbetalingen så bliver blandet med dine andre penge.  

Udbetaling til en anden konto end din NemKonto

Ønsker du, at vi udbetaler til en særskilt konto, som ikke er din NemKonto, skal du give PenSam Forsikring skriftlig besked om kontonummeret. Brevet skal du skrive under. Sammen med brevet skal du sende kopi af billedlegitimation, hvor dit CPR-nummer fremgår (fx pas eller kørekort) og af dit sundhedskort.

Undersøgelse af forsikringssvindel

​​I PenSam Forsikring følger vi Forsikring & Pensions kodeks for, hvordan vi undersøger sager, hvor vi har mistanke om forsikringssvindel.

Læs kodeks her

Rådgivning

​I PenSam Forsikring får du gode råd om dine muligheder i PenSam. Vi rådgiver derfor med udgangspunkt i vores egne produkter.

Garantifonden

​PenSam Forsikring har hjemland i Danmark og er omfattet af Garantifond for skadesforsikring. Den dækker dig som kunde i tilfælde af konkurs.