PenSam Logo

God skik

Ny lov om forsikring i forbindelse med terror

Den 1. juli 2019 trådte en ny lov om forsikring i forbindelse med terror i kraft. Loven betyder i korte træk, at nogle typer skader efter terror, ikke længere er dækket af din forsikring i PenSam Forsikring. Skaderne bliver fremover dækket af staten og erstatningen bliver udbetalt af staten.

Få mere at vide

Udbetaling til NemKonto

I PenSam Forsikring udbetaler vi dine erstatninger til NemKonto.
Er du i tvivl om hvilken konto, der er din NemKonto, kan du logge ind og finde ud af det via nemkonto.dk
Log på selvbetjening på nemkonto.dk

Udbetaling til en anden konto end din NemKonto

Ønsker du, at vi udbetaler til en særskilt konto, som ikke er din NemKonto, skal du give PenSam Forsikring skriftlig besked om kontonummeret. Brevet skal du skrive under. Sammen med brevet skal du sende kopi af billedlegitimation, hvor dit CPR-nummer fremgår (fx pas eller kørekort) og af dit sundhedskort.

Undersøgelse af forsikringssvindel 

I PenSam Forsikring følger vi Forsikring & Pensions kodeks for, hvordan vi undersøger sager, hvor vi har mistanke om forsikringssvindel.
Læs kodeks her

Vejledning 

I PenSam Forsikring får du hjælp og vejledning om dine muligheder i PenSam. Dette sker med udgangspunkt i vores egne produkter.

Garantifonden 

PenSam Forsikring har hjemland i Danmark og er omfattet af Garantifond for skadesforsikring. Den dækker dig som kunde i tilfælde af konkurs.

 

Behandling af personoplysninger for ikke-kunder

I PenSam passer vi godt på de personlige oplysninger, vi får i forbindelse med sagsbehandling af vores kunders sager.

Det gælder også dine personoplysninger, selvom du ikke er kunde hos os.
Nedenfor kan du læse, hvilke typer personoplysninger vi anvender, hvorfor vi har brug for dem, og hvordan vi benytter dem.

Du kan også se, hvilke rettigheder du har i forhold til dine personoplysninger. 

 

Læs her

Værd at vide om forsikring 

Når du køber forsikring, er det vigtigt, at du føler dig i trygge hænder. Vi har derfor samlet en række vigtige informationer, som det er en god idé at læse igennem.

 

Se "Værd at vide om forsikring"

Produktinformation 

Her finder du produktinformationer om alle vores forsikringer, som gør det nemt for dig at sammenligne forsikringer, dækninger og erstatninger på tværs af forsikringer, selskaber og lande
 
Se produktinformationer