PenSam Logo

Vi fejre alle nye kunder med et velkomsttilbud

Book et telefonmøde og lad os give dig et tilbud. Flytter du dine forsikring til os, så byder vi velkommen med en ekstra ulykkesforsikring på 100.000 kr. i forsikringssum til 0 kr. det første år.

Velkommen

 

Vi byder velkommen med ekstra 100.000 kr. i forsikringssum på en ulykkesforsikring

Sådan får du dit velkomsttilbud:

  • Du bestiller et forsikringstjek på et tidspunkt, der passer dig ved at klikke på linket nedenfor eller ringer nu på 44 39 39 96
  • Vi tager en snak om dine forsikringer.
  • Vælger du at blive kunde i PenSam Forsikring, opretter vi en ulykkesforsikring til 0 kr. for det første år med en forsikringssum på 100.000 kr. (Ulykkesforsikringen dækker hele døgnet, den har ingen dødsfaldssum) 
  • Ønsker du en højere forsikringssum på din ulykkesforsikring, så koster de første 100.000 kr. 0 kr. det første år, og du betaler normal pris for den sum og eventuelle tilvalg, du ønsker.
  • Tilbuddet gælder fra den 15. februar 2022 og omfatter ikke nuværende kunder.
Bestil en opringning
Indboforsikring
Vores indboforsikring er i februar 2022 kåret Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
,

Lidt mere om den ekstra ulykkesforsikring

Lad os give dig et tilbud

Det koster ikke noget at få et tilbud, og du kan altid sige: "Nej tak". Men der kan være penge at spare for dig, så lad os give dig et tilbud.

Book et telefonmøde
Lone

Lone valgte rigtigt

Lone Petersen var skeptisk, da hun skiftede forsikringsselskab. Men da hun for nylig fik brug for PenSam Forsikring, blev hendes bekymringer blæst af vejen.

Pakkeløsning

Samlerabat

Saml din indbo- og ulykkesforsikring og få 6 % rabat. Bruger du flere forsikringsselskaber, så saml hos os.

Britta

Britta er lykkelig

Én ting er prisen på forsikring. Men kan PenSam Forsikring også levere kvalitet og tryghed? Det har Britta og Michael testet grundigt.