PenSam Logo

Vilkår

FOA Fordele

 

Hvem gælder FOA Fordele for?

 

Alle, der er medlem af, eller ansat i, fagforeningen FOA, kan få FOA Fordele. Det samme gælder børn og ægtefælle/samlever, der bor på samme adresse som et medlem eller en ansat i Fagforeningen FOA. Hvis man alene er i FOAs A-kasse og ikke er medlem af fagforeningen, kan man ikke få FOA Fordele.

 

FOA Fordele for medlemmer under 31 år og/eller FOA elever


Alle, elever og/eller unge under 31 år, der er medlem af fagforeningen FOA, kan få FOA Fordele, der specifikt er beregnet til de to medlemsgrupper. Hvis man alene er i FOAs A-kasse og ikke er medlem af fagforeningen, kan man ikke få FOA Fordele

Hvad sker der, når du er over 31 år eller er færdig som elev?


Når du fylder 31 år, bliver du automatisk flyttet over på FOA Indboforsikring til næste fornyelsesdato, hvis du fortsat er medlem af FOA. Hvis du er elev bliver du automatisk flyttet over på FOA Indboforsikring til næste fornyelsesdato, når du er færdig som elev, hvis du fortsat er medlem af FOA. Det gælder også elever over 31 år.

Hvad sker der, hvis du melder dig ud af FOA eller ikke er ansat hos FOA længere?


Hvis du melder dig ud af FOA, eller ikke længere er ansat hos FOA, bliver du automatisk flyttet over på almindelige PenSam Forsikring betingelser til næste fornyelsesdato. Det betyder formentlig, at priserne på dine forsikringer stiger. Ønsker du ikke at have dine forsikringer hos os, kan du opsige dine forsikringer i henhold til betingelserne.

Du skal være opmærksom på, at andre, der har adgang til FOA Fordele via dit medlemskab eller ansættelse hos FOA, også mister retten til FOA Fordele, hvis du melder dig ud eller ikke længere er ansat i FOA.

Hvad sker der, når du bliver pensionist eller førtidspensionist?


Når du går på pension eller bliver førtidspensionist, beholder du dine FOA Fordele i PenSam Forsikring selvom du melder dig ud af FOA. Du skal blot være medlem frem til din pension eller førtidspension.

Hvad sker der med FOA Fordele for pårørende til afdøde eller pensionerede medlemmer eller ansatte hos FOA?


Hvis du har fået adgang til FOA Fordele via en pårørende, og hun/han dør, så stopper FOA Fordele også for dig. Du kan stadig være kunde i PenSam Forsikring, og vi informerer dig om muligheder for at flytte over på almindelige PenSam Forsikring betingelser til næste fornyelsesdato. Det betyder formentlig, at priserne på dine forsikringer stiger. Ønsker du ikke at have dine forsikringer hos os, kan du opsige dine forsikringer i henhold til betingelserne.

Opsigelse af aftalen om FOA Fordele mellem FOA og PenSam Forsikring


FOA Fordele er et samarbejde mellem FOA og PenSam Forsikring. Hvis det samarbejde stopper, så fortsætter FOA Fordele for dig i 6 måneder. Derefter bliver dine forsikringer flyttet over på almindelige PenSam Forsikring-betingelser ved næste fornyelsesdato.
 

Almindelige forretningsbetingelser


PenSam Forsikrings almindelige forretningsbetingelser gælder også for FOA Fordele.