Pernille fik styr på gælden og 1.000 kroner mere til sig selv

26.09.2017

Et stort pres på 52-årige Pernille Tandrups økonomi gjorde, at hun blev nødt til at tage en række forbrugslån online. Det var ikke noget hun gjorde af lyst, og pludselig steg lånene på i alt 116.000 kroner hende over hovedet.

Samtidig havde hun også en høj kassekredit, som hun gerne ville betale af, så hun kontaktede PenSam Bank, hvor hun er kunde.

”Dorthe, min rådgiver, fortalte mig, at hun gerne ville hjælpe mig af med kassekreditten, men at vi nok også lige skulle kigge på de lån, jeg havde ude i byen,” fortæller Pernille Tandrup.

Det viste sig at være en god idé.

1.000 kroner mere til rådighed

Med bankrådgiverens hjælp, blev de forskellige forbrugslån samlet i PenSam Bank til en lavere rente. Det betyder, at Pernille Tandrup har 1.000 kroner mere til rådighed om måneden.

Hun er glad for den rådgivning, hun fik om lånene.

”Man kan virkelig blive forskrækket bagefter og tænke, at det dér er jo vildt, har jeg helt tabt hovedet, og ja, det havde jeg i den situation jeg var i, og derfor er jeg glad for, at Dorthe kunne hjælpe mig,” fortæller Pernille Tandrup.

Giver god nattesøvn

Efter Pernille Tandrup har samlet lånene i PenSam Bank, har hun fået et bedre overblik over, hvad hun skylder og der er kommet ro på hendes økonomi.

Den personlige bankrådgiver i PenSam Bank er noget hun især har været glad for.

”Jeg ved jo godt, at det er hendes arbejde, men jeg følte virkelig hun havde taget hånd om mig,” siger Pernille Tandrup om sin bankrådgiver.

Derfor sendte hun efterfølgende en mail til sin bankrådgiver:

”Det er meget længe siden, at jeg har sovet ordentlig om natten. Det tror jeg til gengæld, at jeg kan nu”.

Saml lån

Har du også forskellige forbrugslån eller kviklån, så ring til PenSam Bank på tlf. 78 74 86 97 og hør, hvad vi kan gøre for, at du får et bedre overblik.

Redigeret af Pressemedarbejder Kristine Jensen, krje@pensam.dk