Ekstra pension

Har du luft i økonomien til at lægge ekstra til side hver måned? Med en ekstra pension kan du planlægge et godt og trygt seniorliv. Jo mere du sparer op, jo højere bliver din rente.​​​

Aldersopsparing

​Aldersopsparing er en opsparingsform, hvor du kan spare op til din alderdom – og få hele opsparingen udbetalt som en engangssum. Der skal ikke betales afgift til staten ved opgørelsen af Aldersopsparingen, men derimod er der så heller ikke mulighed for skattefradrag for indbetalingerne.
 

Læs mere om Aldersopsparing

Ratepension

​En Ratepension er en pensionsopsparing, hvor du har mulighed for at få udbetalt din pension i rater over en periode på 10-25 år alt efter, hvornår du starter udbetalingerne. Den kan være et godt supplement til dine andre pensions-ordninger og bidrage til, at du får en økonomisk tryg alderdom.
 

Læs mere om Ratepension

Kapitalpension

​Du har mulighed for at oprette en kapitalpension ved overførsel fra andre banker/pensionsselskaber til PenSam Bank og få din opsparing udbetalt som et engangs beløb (efter afgift).
 

Læs mere om Kapitalpension

Puljepension

​Puljepension er for dig, der er kunde i PenSam Bank og som har en privat pensionsopsparing, der som udgangspunkt har en saldo på minimum 5.000 kr. 

Puljepension er en indlånskonto, som du kan placere din pensionsopsparing i. Opsparingen forrentes ud fra aktier og/eller obligationer, der står i det man kalder for puljer.

 
Puljepension består af i alt 8 puljer. Du vælger selv, hvilken pulje(r), der passer dig ud fra dine behov og hvor stor din risiko skal være – forsigtig, middel eller aggressiv. Dine investeringer overvåges dagligt og tilpasses løbende ud fra målet om at sikre dig det bedste til din pensionsopsparing. Når du investerer i en pulje, er du sikret en effektiv pleje af selv små beløb.
 

Læs mere om ​​Puljepension