Andelsbolig

Kigger du efter ny andelsbolig eller har du allerede en andelsbolig, så tal med os i PenSam Bank. Vi er eksperter på andelsboliger og rådgiver dig om, hvordan du får det billigste og sikreste lån.

 

Du kan låne til ny andelsbolig eller flytte et dyrt andelsboliglån i en anden bank.

Du kan også låne penge til at forbedre din andelsbolig med for eksempel nyt køkken eller bad.

Læs mere her

Andelsboliglån

Med et Andelsboliglån i PenSam Bank kan du købe din nye drømmebolig til en af Danmarks billigste renter. Du kan også flytte dit nuværende andelsboliglån til os og spare penge, eller låne til  forbedringer.

Andelsboliglån

Andelsboligkredit

​Med en Andelsboligkredit betaler du ikke et fast beløb af hver måned, men bestemmer selv, hvornår og hvor meget du vil betale af på kreditten. 
Du kan få Visa/Dankort og tilmelde dine regninger til Betalingsservice. Og du kan selv vælge, om du bruger kreditten som Løn-, Budget- eller Opsparingskonto.

Andelsboligkredit

Boligkøbsbevis

Med et boligkøbsbevis fra os får du sikkerhed for at kunne købe bolig op til et bestemt beløb. Med beviset kan du trygt vælge bolig og behøver ikke bekymre dig om, hvad økonomien kan bære.

Dit boligkøbsbevis gælder i et halvt år, så det kan både bruges, hvis du vil slå hurtigt til og købe drømmeboligen, eller hvis du vil have tid og tryghed i din boligjagt.

Ring til os på 44 39 39 44 og hør, hvordan du kan få et boligkøbsbevis.

 

Læg budget

Vil du gerne have råd til lidt mere? I det daglige kan det være svært at se, hvor alle pengene forsvinder hen. Prøv vores budgetskema, der guider dig igennem din husstands udgifter. Når du laver budget, får du bedre overblik over dine pengesager og mere tryghed i hverdagen. 

Læg dit budget    

Var denne information brugbar?

Tak for din feedback

Hvad var brugbart på siden?

Tak for din feedback

Hvordan kan vi forbedre siden?

Tak for din feedback

Tak for din feedback

Din kommentar er modtaget. Vi sætter stor pris på din feedback.