PenSam Logo

Sisse og Merete fik pro­fes­sio­nel rå­d­giv­ning, da de købte an­dels­bo­lig. PenSam Bank forstår, at ikke alle taler 'Banksk'

Sisse Bjørn og Merete Steckhahn har lige solgt deres andelslejlighed og købt en ny. Alt gik glat hos PenSam Bank, som har stor viden om- og erfaring med andelsboligmarkedet. Nu ser parret frem til mere ro og natur, og de ved, at økonomien holder.

Del:Print:
Sisse (tv), Merete og Vitus (der nægtede at blive fotograferet) flytter tættere på naturen og får mere plads og ro. De rykker fra en andelslejlighed i Vanløse til en større andel i Hastrup og kommer til at sidde for omtrent det samme beløb som i dag.

Tekst og foto af Charlotte Holst

Sisse Bjørn og Merete Steckhahn glæder sig. De skal snart flytte ud i deres nye to-etagers rækkehus i Hastrup ved Køge. Her får de mere plads til deres liv med lille Vitus på 2 år og ser frem til at slippe for trafikstøj.

- Lige nu sover vi i stuen, fordi vi kun har to værelser og Vitus har det ene. Vi kan ikke åbne vinduet på Vitus’ værelse, for så støjer det for meget, siger Sisse og peger ud mod Grøndals Parkvej i Vanløse, hvor bilerne jager forbi.

Blev tippet om Dorthe

For to år siden, da Sisse og Merete skulle købe andelslejligheden i Vanløse, skiftede parret til PenSam Bank. Deres nabo havde nemlig kun godt at fortælle om rådgivningen.

- Hun nævnte og roste særligt Dorthe (Fornitz, red.) som rådgiver, så hende kontaktede vi direkte, fortæller de.

Som flere af PenSam Banks rådgivere har Dorthe Fornitz stor viden om- og erfaring med andelsboligmarkedet. PenSam Bank har nemlig mange kunder med andelsboliglån.

Ringede til Gud og hver mand

Da Merete og Sisse havde fundet boligen i Hastrup til en andelspris på knap 1,4 million, var der en del, der skulle klappe. Blandt andet skulle de sælge deres nuværende andel.

- Det var salg før køb. Så det skulle gå lidt stærkt. Her tog Dorthe fat og ringede blandt andet til adminstratoren i den nye forening for at forklare, at vores salg altså skulle gå igennem først. Ja, hun ringede til Gud og hver mand. Man kunne tydeligt mærke, hun havde styr på det, siger Sisse. 

Taler ikke ‘banksk’

Hverken Merete eller Sisse har indsigt i bank- og finansverdenen. Merete har arbejdet som pædagogmedhjælper, og Sisse er socialrådgiver. Ind imellem var de ved at få fagudtrykkene galt i halsen.

- Der var lige et par gange, hvor jeg måtte sige: ‘Dorte, nu fatter jeg ingenting. Jeg taler altså ikke ‘banksk,’ siger Sisse.

 Men Dorte tog den pædagogiske hat på.

- Hun var virkelig god til også at skrive det hele til os efterfølgende, så vi begge kunne følge med i processen og vidste, hvad der skulle ske, siger Merete.

Ro i maven og bedre søvn

Parret føler, at deres økonomi er blevet behandlet meget ansvarsfuldt.

 - Vi har følt os meget trygge. Dorte har været omhyggelig med at forstå vores økonomi, så vi ikke pludselig sidder med håret i postkassen med for høje udgifter. Det virker som om, der er godt styr på den slags hos PenSam, siger Sisse.

Nu kan Merete og Sisse se frem til at få både egen vaskemaskine og mere plads. Ja og også en bedre nattesøvn.

- Vi får vores eget soveværelse nu og kommer væk fra vejen. Vitus kommer i en vuggestue, hvor der er plads og grønt. Det ser vi virkelig frem til, siger de.

 

 

Om PenSam Bank

  • PenSam Bank har fokus på den personlige rådgivning og tryghed
  • PenSam Bank tager udgangspunkt i dig og din families behov for rådighedsbeløb
  • PenSam Bank er billigere end andre banker på gebyrer og rentesatser 

Kontakt os

Ring til os eller bestil en opringning

Se kontaktmuligheder