Totalkredit bedst i test

Forbrugerrådet Tænk anbefaler lån fra Totalkredit

Realkreditlån hos PenSam Bank er et lån fra Totalkredit. Med Totalkredit er du sikret et af de billigste lån i markedet. Forbrugerrådet Tænk anbefaler i en ny, stor prissammenligning lånene fra Totalkredit.

I testen fra Forbrugerrådet Tænk er Totalkredit billigst i samtlige otte lånesituationer målt på de løbende låneomkostninger til realkreditinstituttet, når KundeKroner medregnes. KundeKroner er en rabat, som du får, når du har et lån i Totalkredit. Du kan få 0,15% årligt af din restgæld i rabat frem til den 31. december 2020.

I regneeksemplerne er der over 3.000 kroner at spare om året, hvis man ser på det billigste og det dyreste 5-årige afdragsfrie rentetilpasningslån med en belåningsgrad på 60 procent på 1,6 millioner kroner.

Her i PenSam Bank samarbejder vi med Totalkredit netop for at kunne tilbyde dig de bedste og billigste realkreditlån. Vi er derfor også rigtig glade for resultatet.

Skulle du få lyst til at høre mere om Totalkredit via PenSam Bank, er du altid velkommen til at ringe til os - så tager vi en snak.

Du kan læse mere om Totalkredit nedenfor og klikke videre og læse hele artiklen fra Tænk.

Læs mere her