Betalingskort

Med en Lønkonto hos os kan du få et Visa/Dankort med, der ikke koster dig noget. Så kan du bruge dine penge nemt og trygt både i Danmark og udlandet. Du kan også få et MasterCard. Kortet giver dig 40 dages rentefri kredit – i Danmark, i udlandet og på nettet. Et MasterCard giver dig desuden ret til gode, billige forsikringer.

Både nyudstedte VISA/Dankort og MasterCards er nu udstyret med den kontaktløse betalingsfunktion.

Visa/Dankort

Med en Lønkonto i PenSam Bank har du mulighed for at få ét gratis Visa/Dankort. Det giver dig altid en nem og sikker adgang til dine penge i Danmark – eller hvis du er i udlandet med dit Visa/Dankort.  

 

Nyt design på Visa Dankort – med ”Debit” på forsiden

PenSam Bank har fået nyt Visa Dankort design. Som en del af et EU-regulativ, skal det nu fremgå tydeligt, om det er et debit- eller kreditkort. Derfor står der nu ”Debit” på forsiden af dit nye kort. Det nye kort bruger du helt som dit tidligere Visa Dankort.   

 

Læs om Visa/Dankort

MasterCard

​Tryghed på rejsen og frihed i dagligdagen

MasterCard er meget mere end et kort, der er rart at have med på ferien. Det giver dig også handlefrihed i dagligdagen.

Ekstra kreditmulighed

Med et MasterCard har du ekstra kreditmulighed. Finder du noget, du bare må eje, kan du købe nu og først betale op til 40 dage senere - og kredittiden er gratis. Du har også mulighed for at dele betalingen over flere måneder.
 

Forsikringer og gode tilbud

Vælger du et MasterCard med forsikringer, er du og din familie godt sikret, når I for eksempel er ude at rejse eller handler på internettet.
 
Du skal være opmærksom på, at søger du om at få et familiekort, er der ikke tilknyttet forsikringer til kortet.
 

Garantifonden

PenSam Forsikring, der administrer MasterCard forsikringer på vegne af PenSam Bank, har hjemland i Danmark og er omfattet af Garantifond for skadesforsikring. Den dækker dig som kunde i tilfælde af konkurs.
 

Læs om MasterCard

Kontaktløse kort

VISA/Dankort og MasterCard - kontaktløse kort. Det betyder, at du nu kan betale op til 200 kr. med kortet ved blot at holde det hen over kortterminalen. Det vil sige, at du ikke skal bruge din pinkode eller chippen, når du betaler.

Pr. 01.02.2018 sættes beløbet op til 350 kr., men kun for VISA/Dankort.

Læs mere om kontaktløse kort her.

My Wallet

Nu kan du bruge din mobiltelefon i stedet for at bruge dit fysiske kort til at betale med i butikker.

  • Nemt, enkelt og sikkert
  • Du slipper for at finde kortet eller kontanter frem
  • Din mobil bliver din tegnebog 

Læs mere om My Wallet

Handel på nettet

Indsigelser

Hvis du opdager korttransaktioner, du ikke kender til, er det vigtigt, at du hurtigst muligt spærrer dit kort. Læs her hvordan.

Hvis du vil oprette en indsigelse mod en betaling, du selv har deltaget i, skal du altid forsøge selv at løse problemet med den forretning, du har handlet med.
 
Du kan lave en online-indsigelse med NemID her.
 
Find indsigelsesblanketter til scanning her.
 
PenSam Bank følger Finansrådets anbefaling - læs mere om indsigelse med  
 

Visa/Dankort

MasterCard

Dankort-delen af dit Visa Dankort​

"Kort" i Netbanken

"Kort" i Netbanken finder du under menuen ”Konti og posteringer”. Her får du adgang til en kunne foretage en række valg i forbindelse med dine betalingskort. Du har blandt andet mulighed for selv at: 
  • Spærre og aktivere kort
  • Vælge Geografisk sikkerhed for dit MasterCard
  • Sikre din nethandel ved at aktivere Verified by Visa eller MasterCard SecureCode
Er du interesseret i at vide mere om spærring/aktivering af kort og Geografisk sikkerhed, kan du læse mere nedenfor. Vil du vide mere om Verified by Visa og MasterCard SecureCode så klik her

Aktivering og spærring af kort

​ Alle kort, du har i PenSam Bank, finder du under menuen ”Konti og posteringer” under ”Kort”.
Hvis du har et Visa/Dankort eller et MasterCard, kan du foretage forskellige valg i forhold til den status, dit kort har.
 
Du kan vælge at:
  • aktivere nye kort
  • spærre aktive kort
  • genfremsende pinkode 
Ønsker du at foretage et af de tre valg, skal du klikke på det ord eller symbol, der svare til den handling, du vil foretage.
Skal du f.eks. aktivere et nyt kort, trykker du på "aktiver" og kortet bliver automatisk aktiveret via de skærmbilleder, du bliver bedt om at følge. Kortet er derefter klar til brug. Den personlige pinkode modtager du med posten.    

Forsinkelse

​Vi beklager, at vores IT-leverandør er forsinket med opdatering af mobilbank til Geografisk sikkerhed og Straksoverførsler
 
Vi forventer, at mobilbank kan opdateres på din mobil fra midten af december. Hold dig orienteret på i forventer, at mobilbank kan opdateres på din mobil fra midten af december. Hold dig orienteret på login-siden til Netbank​