PenSam på de sociale medier

​Find PenSam på Facebook, LinkedIn og Youtube.

En åben og nærværende dialog med kunder, interessenter og samarbejdspartnere er vigtig for PenSam.

Vi har derfor valgt at være på de online platforme, som vores kunder bruger. Gennem engagement og dialog ønsker vi at inspirere vores kunder med nyheder fra PenSam samt gode råd og informationer om, hvordan de får mest ud af pengene nu og når de går på pension.

Gennem dialogen med vores kunder lærer vi en masse om hvad der er vigtigst lige nu og hvad der gir’ allermest mening i vores kunders liv. Viden vi kan bruge til hele tiden at blive bedre.

Nedenfor kan du se hvor du kan finde PenSam online, og med hvilken type af informationer:​Ved at ’synes godt om’ PenSam’s Facebook side får du nyheder, gode råd og informationer dedikeret PenSam’s kunder og her inviteres kunder, interessenter og samarbejdspartnere til en konstruktiv debat. 
​På LinkedIn slår vi jobannoncer i PenSam op, og skriver om nyheder som har til gavn for vores kunder, interessenter og samarbejdspartnere.
​Følg PenSam TV på youtube.com/pensamwebtv og del vores indslag.
​Følg PenSam via profilen pensam.dk på Instagram  og deltag i konkurrencer, få gode råd og informationer dedikeret PenSam’s kunder.